Muusikkojen liiton residenssihaku on auki maanantaihin 18. syyskuuta 2023 klo 10 saakka

Muusikkojen liitolla on viisi taiteilijaresidenssiä – Berliinin Kreuzbergissa, Lontoon Fulhamissa, Los Angelesissa ja Espanjan Mijasissa ja Villa Vikan Raaseporissa. Vuoden 2024 residenssiviikot 1–26 (Los Angeles: viikot 1–30) ovat haettavana maanantaihin 18. syyskuuta 2023 klo 10 saakka hakulomakkeella.

Residenssit soveltuvat työskentelyyn tai esimerkiksi promootio- ja verkostoitumistarkoituksiin.

Siirry hakulomakkeeseen >

Hakuehdot

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen, ja jäsenyyden tulee olla kestänyt residenssijakson alkamiseen mennessä vähintään kolme kuukautta. Ehto koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä. Residensseissä voivat majoittua hakijan kanssa liiton jäsenet ja perheenjäsenet. Villa Vikanissa voivat majoittua myös muut.

Jäsenmaksujen tulee olla ajan tasalla matkustusajankohtana. Jos hakijalla tai mukaan lähtevällä jäsenellä on maksurästejä hakuajankohtana, ei hakemus etene arvontaan.

Hakeminen

Residenssejä haetaan hakulomakkeella. Lomake aukeaa maanantaina 4. syyskuuta 2023 klo 10 ja sulkeutuu maanantaina 18. syyskuuta 2023 klo 10. Hakulomake löytyy residenssisivulta.

Lomakkeessa kysytään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot ja jäsennumero
  • onko hakija vieraillut residenssissä viimeisen kolmen vuoden aikana
  • haettavat residenssit
  • halutut residenssijaksot
  • residenssiin matkustavien henkilöiden määrä
  • mukaan lähtevien liiton jäsenten nimet
  • mukaan lähtevien perheenjäsenten nimet

Hakija voi toivoa useaa viikkoa ja halutessaan laittaa toivotut viikot järjestykseen: jos ensimmäinen haluttu viikko ei ole enää vapaana, myönnetään hakijalle seuraava mahdollinen vapaa viikko.

Arvonta

Arvonta suoritetaan hakuajan päätyttyä. Arvonnan tuloksesta ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti lokakuun 2023 aikana.

Vuokra-aika ja laskutus

Vuokra-ajan yksikkö on viikko maanantaista maanantaihin. Villa Vikanissa vuokra-ajan yksikkö on sunnuntaista sunnuntaihin. Esimerkiksi neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra.

Vuoden 2024 ensimmäisen puoliskon residenssijaksot laskutetaan porrastetusti syksyn aikana. Maksulla varaus tehdään sitovaksi.

Residenssikohtaiset vuokrat löytyvät residenssisivulta.

Residenssien hakuohje >

Tutustu Muusikkojen liiton residensseihin >

Mijasin residenssiin kolmas vuokrakohde haettavaksi

Mijasin residenssissä on haettavana syksyn haussa kolme asuntoa: Ático, Salon ja Cueva.

Uusin kohde, tilava (172 m2) Salon-asunto on hyvin varusteltu: asunnosta löytyy oleskelu- ja työskentelytilan lisäksi katettu ja lasitettu terassi merinäköalalla ja kesäkeittiöllä.

Tutustu Mijasin residenssin kohteisiin >