Opiskelijat

Musiikin opiskelijat

Muusikkojen liitto on musiikin esittäjien ammattijärjestö, joka edistää ja valvoo muusikkojen etua yli sadan vuoden kokemuksella. Olemme myös musiikin opiskelijoiden liitto – opiskelijajäsenenä olet kaikkien liiton palvelujen ja etujen piirissä vain 10 €/kk jäsenmaksulla.

Muusikkojen liiton opiskelijajäsenyys

Muusikkojen liiton opiskelijajäseneksi voi liittyä päätoimisesti musiikkia opiskelevat. Opiskelutodistus tulee lähettää Muusikkojen liiton toimistoon jäsenhakemuksen yhteydessä. 

Opiskelijajäsenyys on 10 €/kk. 

Muusikkojen liiton palvelut opiskelijoille

Muusikkojen liiton opiskelijajäsenet ovat kaikkien liiton etujen ja palvelujen piirissä: jäsenmaksuun kuuluvat muun muassa vakuutukset, kuten soitinvakuutus sekä Muusikkojen Sairauskassa. 

Tarjoamme erilaisia opiskelijaelämää sujuvoittavia etuja ja palveluja, jotta jäsenemme voivat keskittyä olennaiseen. Tutustu palveluihimme ja etuihimme täällä.

Oppilaitosvierailut

Muusikkojen liiton henkilökunta vierailee mielellään oppilaitoksissa. Meidät voi pyytää kursseille, tapahtumiin tai luennoille kertomaan liiton palveluista ja toiminnasta, musiikin esittäjien työelämästä, musiikkialan sopimuksista tai vaikuttamistyöstä. Vierailuja voidaan järjestää myös Muusikkojen liiton toimistossa. 

Haluaisitko kutsua meidät oppilaitokseesi tai vierailla Muusikkojen liitossa? Ota yhteyttä opiskelijoiden yhteyshenkilöömme, tuottaja Sami Vähäkankaaseen: sami.vahakangas@muusikkojenliitto.fi

Opiskelijoiden yhteyshenkilö

Muusikkojen liiton opiskelijoiden yhteyshenkilö on tuottaja Sami Vähäkangas. Samiin voi olla yhteydessä esimerkiksi opiskelijuuteen, opiskelijajäsenyyteen ja oppilaitosvierailuihin tai -yhteistöihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä.

Sami Vähäkangas
Tuottaja, opiskelijoiden yhteyshenkilö
sami.vahakangas@muusikkojenliitto.fi
+358 (0) 50 406 3377