Matkustaminen ja majoitus

24Rent tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille 10 %:n edun kaikista yhteiskäyttöautoista vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Etu on voimassa myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä. Etu koskee henkilö- ja pakettiautoja sekä minibusseja. 

Palvelu on käytössä vuorokauden ympäri. 24Rentin yhteiskäyttöautoja sijaitsee ympäri Suomen. Autot otetaan käyttöön kätevästi omalla puhelimella digitaalisesti, eikä avaimia tarvitse noutaa erikseen.

Etu on voimassa korkeintaan seitsemän päivän mittaisiin varauksiin. Etu ei koske polttoainetta, VIP-kohteiden autoja tai lisäpalveluja.

GreenStar Hotellit tarjoavat liiton jäsenille edullisen kiinteähintaisen majoituksen työ- ja vapaa-ajan matkustuksen Jyväskylässä, Joensuussa, Lahdessa ja Vaasassa.

Pirkanmaalla sijaitseva Ikaalinen Spa & Resort -kylpylähotelli tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille etuhintaisen majoituksen. Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Pitkän historian omaava hiljattain remontoitu Ikaalisten kylpylähotelli tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille etuhintaisen majoituksen vuoden 2024 loppuun saakka. Ikaalinen Spa & Resort on kaikilla mukavuuksilla varusteltu viihtyisä kylpylä- ja kokoushotelli kauniissa Pirkanmaan järvimaisemissa hiekkarantojen äärellä. Osa huoneista sijaitsee päärakennuksessa kylpylän, vastaanoton ja ravintoloiden kanssa, osa erillisissä rakennuksissa lyhyen kävelymatkan päässä.

Majoitus jäsenetuhintaan

  • Sunnuntai–keskiviikko –20 %
  • Torstai–lauantai –15 %

Etu on voimassa vuoden 2024 loppuun asti ja koskee Superior-, WoW- sekä Economy-luokan huoneita. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Löydät alennuskoodin kirjautumalla liiton Jäsensivuille.

Varaa huone osoitteesta ikaalinenspa.fi tai kylpylähotellin myyntipalvelusta: 03 4511 / myynti@ikaalinenspa.fi. Mainitse varatessa jäsenyytesi.

Scandic-hotellit ympäri Suomen tarjoavat Muusikkojen liiton jäsenille edulliset hinnat. Edun saa syöttämällä varauksen yhteydessä hotellikohtaisen etukoodin. Hotelliin kirjauduttaessa voidaan tarkistaa jäsenkortti. Koodit ja hinnaston löydät kirjautumalla Jäsensivuille.

Muusikkojen liiton jäsenillä on käytössään Hostellijärjestön jäsenjärjestöilleen tarjoamat edut.

Hostellijärjestö ja sen verkoston lähes 50 hostellia ovat osa maailmanlaajuista Hostelling International (HI) hostellien verkostoa, johon kuuluu noin 3500 hostellia lähes 90 maassa.
Hostellit ovat kaikille avoimia ja yksilöllisiä yöpymispaikkoja, joissa voi majoittua edullisesti loma- tai työmatkalla, yksin tai porukalla. Hostellijärjestön jäsenjärjestöjen jäsenet sekä hostellikortin omaavat henkilöt saavat majoituksestaan alennusta.

Majoitusalennus kotimaan hostelleissa

Liittomme jäsenenä saat 10 %:n hintaedun Hostellijärjestön verkoston hostelleissa Suomessa. Saat alennuksen, kun teet varauksen osoitteen www.hostellit.fi kautta tai suoraan hostelliin. Alennus annetaan saapuessasi hostelliin, kun todistat jäsenyytesi. Voit todistaa oikeutesi alennukseen myös Kotimaan hostellikortilla, jonka voit tilata Hostellijärjestöltä maksutta.

Kotimaan hostellikortti maksutta

Muusikkojen liiton jäsenet voivat tilata Kotimaan hostellikortin maksutta. Kotimaan hostellikortilla saat 10 %:n hintaedun Hostellijärjestön verkoston hostelleista Suomessa sekä useita muita hostellikorttietuja. Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen osoitteessa www.hostellit.fi tai suoraan hostelliin.

Maksuttoman Kotimaan hostellikortin voit tilata Hostellijärjestön verkkosivulta. Kortti toimitetaan sähköpostin liitteenä.

Kansainvälinen hostellikortti jäsenhintaan

Jäsenet voivat ostaa Kansainvälisen hostellikortin alennettuun hintaan. Kansainvälisellä hostellikortilla saat 10 %:n hintaedun yöpymisestäsi kaikissa Hostelling International (HI) hostelleissa Suomessa ja maailmalla. Saat majoitusalennuksen, kun teet varauksen suoraan hostelliin. Kansainvälisellä hostellikortilla saat lisäksi paljon muita hostellikorttietuja sekä Suomessa että ulkomailla.

Voit ostaa jäsenhintaisen Kansainvälisen hostellikortin Hostellijärjestön verkkokaupasta.

Muusikkojen liiton jäsenten käytössä on viisi taiteilijaresidenssiä – Berliinin Kreuzbergissa, Lontoon Fulhamissa, Los Angelesissa, Espanjan Mijasissa ja Villa Vikan Raaseporissa.

Residenssit soveltuvat työskentelyyn tai esimerkiksi promootio- ja verkostoitumistarkoituksiin.

Residensseissä voivat majoittua hakijan kanssa liiton jäsenet ja perheenjäsenet. Villa Vikanissa voivat majoittua myös muut. Villa Vikanin mökissä nro 2 voivat majoittua myös lemmikkieläimet, mutta muihin rakennuksiin lemmikkien tuominen on kielletty.

Hakuajat

Muusikkojen liiton residenssihaku (viikot 27–52/2024, Los Angelesin osalta 31–52/2024) päättyi maanantaina 18.3. klo 10. Arvonnan tuloksista ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse huhtikuun 2024 aikana. 

Muusikkojen liiton taiteilijaresidenssit ovat haettavana kaksi kertaa vuodessa:

  • Ensimmäisen vuosipuoliskon viikot 1–26 ovat haettavana viikoilla 36–37
  • Toisen vuosipuoliskon viikot 27–52 ovat haettavana viikoilla 10–11

Residenssit ovat haettavana joka vuosi samaan aikaan.

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen, ja jäsenyyden tulee olla kestänyt residenssijakson alkamiseen mennessä vähintään kolme kuukautta. Ehto koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä.

Kuluvan vuosipuoliskon vapaat residenssiviikot löytyvät residenssien omilta sivuilta.