Lontoon residenssi

Lontoon residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa osoitteessa 2 Knivet Road. Nelikerroksisen residenssin pinta-ala on noin 150 neliömetriä.

Vuoden 2023 viikkojen 27–52 haku päättyi maanantaina 20. maaliskuuta klo 10. Arvonnan tuloksesta ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse huhtikuun aikana. 

Muusikkojen liiton taiteilijaresidenssit ovat haettavana kaksi kertaa vuodessa:

  • Ensimmäisen vuosipuoliskon viikot 1–26 ovat haettavana viikoilla 36–37
  • Toisen vuosipuoliskon viikot 27–52 ovat haettavana viikoilla 10–11

Residenssit ovat haettavana joka vuosi samaan aikaan.

Lontoon residenssissä ei ole tarjolla vapaita viikkoja vuoden 2023 ensimmäisellä puoliskolla.

Asunto ja varustelu

Residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa osoitteessa 2 Knivet Road. Pinta-ala on noin 150 neliömetriä neljässä kerroksessa. Lontoon residenssi ei ole esteetön.

Makuuhuoneita on viisi ja makuupaikkoja 10 hengelle. Lisäksi huoneistossa on vuodesohva tarvittaessa 11.:lle hengelle. Alakerrassa on olohuone sekä ruokailuhuone/keittiö. 2. kerroksessa on sisääntuloaula, kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone/wc. 3. kerroksesta löytyy wc/suihku sekä kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on työnurkkaus ja 4. kerroksesta makuuhuone. Alakerrasta on pääsy takapihalle, missä on pihasauna.

Alakerran olohuoneessa on flyygeli, joka on ns. silent-malli, eli sillä voi soittaa myös kuulokkeita käyttäen esim. yöaikaan. Ylimmässä kerroksessa on sähköinen työpiste, jossa on MIDI/USB-koskettimisto, 27 tuuman tietokonenäyttö, mikseri ja Genelec-aktiivikaiuttimet. Käyttäjä tuo oman kannettavan tietokoneen.

Olohuoneessa on suuri taulutelevisio ja 5.1-äänijärjestelmä. Keittiössä on jääkaappi/pakastin, kahvinkeitin, paahdin, astianpesukone ja perusastiasto sekä ruoanlaittovälineet. Alakerrasta löytyy myös kuivaava pyykinpesukone.

Huoneistossa voi soittaa ja harjoitella kuten asuinhuoneistossa yleensä, eli kohtuudella ja naapurit huomioon ottaen.

Palvelut

Asunnon läheisyydessä on kattava valikoima palveluita, kuten ravintoloita, apteekki, pankki, itsepalvelupesula, metroasema (noin 5 minuutin kävelymatka), ostosmahdollisuuksia jne.

Vuokraaminen

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen, ja jäsenyyden tulee olla kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kolme kuukautta. Ehto koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä. Residenssiin voi ottaa mukaan liiton jäseniä ja perheenjäseniä.

Lontoon residenssin voi vuokrata yhdeksi viikoksi. Vuokra-ajan yksikkö on viikko maanantaista maanantaihin. Esimerkiksi neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra.

Hinnasto 2023

Lontoon residenssin viikkovuokra on 480 € sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 48 € kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle (esim. 4 hengelle viikko maksaisi 480 € + 144 € = 624 €).

Vuokrahintaan sisältyy yksi saunan lämmityskerta. Jokaiselta seuraavalta kerralta hinta on 6 €/lämmityskerta. Käyttökerrat tulee ilmoittaa liiton toimistoon vuokrajakson päätyttyä.