Lontoon residenssi

Lontoon residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa osoitteessa 2 Knivet Road. Nelikerroksisen residenssin pinta-ala on noin 150 neliömetriä.

Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi kaikkea matkustamista ulkomaille on syytä välttää, ja Berliinin / Lontoon residenssi on toistaiseksi poissa käytöstä.

Loppuvuoden residenssiviikkojen 27–53 laskutusta siirretään.
Vuoden 2021 ensimmäisen vuosipuoliskon viikot tulevat haettavaksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Residenssijakson peruutuksesta maksetaan liiton jäsenelle maksettu vuokrasumma takaisin. Ole yhteydessä liiton toimistoon peruutusta koskevissa asioissa: sml@muusikkojenliitto.fi

Muusikkojen liitto seuraa tilannetta, ja residenssi pyritään avaamaan vuokralaisten käyttöön heti kun mahdollista.

Asunto ja varustelu

Residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa osoitteessa 2 Knivet Road. Pinta-ala on noin 150 neliömetriä neljässä kerroksessa. Makuuhuoneita on viisi ja makuupaikkoja 10 hengelle. Lisäksi huoneistossa on vuodesohva tarvittaessa 11.:lle hengelle. Alakerrassa on olohuone sekä ruokailuhuone/keittiö. 2. kerroksessa on sisääntuloaula, kaksi makuuhuonetta sekä kylpyhuone/wc. 3. kerroksesta löytyy wc/suihku sekä kaksi makuuhuonetta, joista toisessa on työnurkkaus ja 4. kerroksesta makuuhuone. Alakerrasta on pääsy takapihalle, missä on pihasauna.

Alakerran olohuoneessa on flyygeli, joka on ns. silent-malli, eli sillä voi soittaa myös kuulokkeita käyttäen esim. yöaikaan. Ylimmässä kerroksessa on sähköinen työpiste, jossa on MIDI/USB-koskettimisto, 27 tuuman tietokonenäyttö, mikseri ja Genelec-aktiivikaiuttimet. Käyttäjä tuo oman kannettavan tietokoneen.

Olohuoneessa on suuri taulutelevisio ja 5.1-äänijärjestelmä. Keittiössä on jääkaappi/pakastin, kahvinkeitin, paahdin, astianpesukone ja perusastiasto sekä ruoanlaittovälineet. Alakerrasta löytyy myös kuivaava pyykinpesukone.

Huoneistossa voi soittaa ja harjoitella kuten asuinhuoneistossa yleensä, eli kohtuudella ja naapurit huomioon ottaen.

Palvelut

Asunnon läheisyydessä on kattava valikoima palveluita, kuten ravintoloita, apteekki, pankki, itsepalvelupesula, metroasema (noin 5 minuutin kävelymatka), ostosmahdollisuuksia jne.

Vuokraaminen

Residenssiviikot arvotaan puolivuosittain, ja arvontaan voivat osallistua Muusikkojen liiton jäsenet, joiden jäsenyys on kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kuusi kuukautta.

Residenssiin mahtuu majoittumaan yksitoista henkilöä. Koska residenssi on tarkoitettu ensisijaisesti työskentelyyn, jäsenen lisäksi residenssissä voivat majoittua vain perheenjäsenet.

Vuokra-aika on pääsääntöisesti yhden viikon ajanjakso. Vuokra-ajan yksikkö on viikko maanantaista maanantaihin. Esimerkiksi neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra.

Hinnasto

Lontoon residenssin viikkovuokra on 430 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 40 euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle (esim. 4 hengelle viikko maksaisi 430 e + 120 e = 550 e).