Vastaa kyselyyn musiikkialan yhdenvertaisuudesta 8. maaliskuuta mennessä

Musiikkialan järjestöjen tilaamassa laajassa kyselytutkimuksessa selvitetään yhdenvertaisuutta Suomen musiikkialalla. Kyselyn tarkoituksena on selvittää epäasiallisen käytöksen ilmenemismuotoja työtilanteissa, ja auttaa kartoittamaan tekoja, joiden avulla musiikkialasta voitaisiin tehdä yhdenvertaisempi ja turvallisempi ympäristö kaikille alalla työskenteleville.

In English >
På svenska >

Kyselyyn voi vastata 8. maaliskuuta 2022 asti. Vastaamiseen kuluu noin 5–10 minuuttia. Kyselyyn toivotaan vastauksia kaikilta Suomen musiikkialalla eri rooleissa toimivilta ammattilaisilta, ja se toteutetaan sekä suomeksi, englanniksi että ruotsiksi.

Kaikki vastaukset analysoidaan täysin anonyymisti. Vastatessasi avoimiin kysymyksiin varmistathan, ettet jaa itsestäsi henkilökohtaisia tietoja kuten nimeä, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa.

Kyselyn tulokset julkaistaan toukokuussa 2022. Kyselyn ja analyysin toteuttaa alan ulkopuolinen taho Inklusiiv.

Vastaa kyselyyn >

Kyselytutkimuksen ovat tilanneet Muusikkojen liitto, Suomen Musiikintekijät, Music Finland, Gramex, Musiikkituottajat, Suomen Jazzliitto, Suomen Musiikkikustantajat, Suomen Sinfoniaorkesterit, Suomen Säveltäjät sekä Teosto.