Muusikkojen liitto, Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ja UTHA ovat järjestäneet musiikin esittäjille maksutonta työnohjausta ja ryhmävalmennusta. Mukaan on voinut hakea yksilönä tai yhtyeenä. Haku palveluihin on päättynyt. Työnohjaukset ovat käynnistyneet eikä mukaan voi enää ilmoittautua. 

UTHA

Palvelut ovat tuotettu yhteistyössä Urheilijoiden, taiteilijoiden ja huippusuorituksen parissa työskentelevien henkisen hyvinvoinnin ja terveyden asema UTHA:n kanssa.

Palvelujen vastuuhenkilö on UTHA:n Satu Kaski (laillistettu psykologi, psykoterapian erikoispsykologi, työ- ja organisaatiopsykologian erikoispsykologi, koulutettu psykoterapian kouluttaja (ent. vaativan erityistason koulutus VET), koulutettu työnohjaaja, psykologian tohtori).

Tausta

Palvelut ovat osa Muusikkojen liiton SKAALA-jatkohanketta, jossa pilotoidaan palveluita musiikin esittäjille ja kartoitetaan henkisen hyvinvoinnin tuen tarvetta. Palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Yhteistyössä: Muusikkojen liitto, UTHA ja Suomen Ohjelmatoimistot ja Agentit ry SOA. Hankkeen rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriön TYÖ2030 – työn ja työhyvinvoinnin kehittämisohjelma.

Lisätiedot hankkeesta:
Jaakko Kämäräinen, projektipäällikkö
jaakko.kamarainen@muusikkojenliitto.fi