DJ-yhdistyksen järjestäytymiskokous ke 29.5.2024 klo 17.30 alkaen

DJ-ammattilaiset järjestävät G Livelab Suitessa keskiviikkona 29. toukokuuta 2024 yhdistyksen perustamista valmistelevan kokouksen. Tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki DJ-ammattilaisten toiminnasta ja vaikuttamisesta kiinnostuneet – ilmoittautuminen ei sitouta mihinkään.

Taustaa

DJ-ammattilaiset kokoontuivat lokakuussa 2023 Muusikkojen liiton järjestämään tapaamiseen. Keskustelujen keskiössä olivat DJ-ammattilaisten sopimus- ja palkkausasiat sekä alan tulevaisuus.

Seuraava tapaaminen järjestettiin maaliskuussa 2024, jolloin tapaamisen tavoitteena oli luoda tiivis DJ-ammattilaisten yhteisö ja ottaa seuraava askel kohti järjestäytynyttä toimintaa. 

Maaliskuun tapaamisessa päätettiin, että osa alan ammattilaisista alkaa pohtimaan tulevan yhdistyksen arvoja, missiota ja visiota sekä työstämään dokumentteja yhdistyksen perustamista varten.

Seuraavaksi tavoitteena on perustaa DJ-ammattilaisten oma yhdistys.

Ilmoittautuminen

Kaikille avoin ja maksuton tapaaminen järjestetään G Livelab Suitessa (Pieni Roobertinkatu 16, 6. kerros) keskiviikkona 29. toukokuuta 2024. G Livelab Suite ei valitettavasti ole saavutettava – hissillä pääsee 5. kerrokseen, josta 6. kerrokseen noustaan portaita pitkin.

Mikäli et pääse paikalle, mutta olet kiinnostunut saamaan tietoa tulevasta yhdistyksestä ja sen toiminnasta, täytä ilmoittautumislomake. Lomakkeessa voit kertoa myös ideoistasi ja toiveistasi yhdistyksen suhteen.