Dj-ammattilaiset verkostoituivat ja keskustelivat ajankohtaisista aiheista

Noin neljäkymmentä dj-ammattilaista kokoontui keskiviikkona 11. lokakuuta 2023 Muusikkojen liiton järjestämään Dj-tapaamiseen Helsingin G Livelab Suiteen. Tapaamisessa osallistujilla oli mahdollisuus verkostoitua kollegojen kanssa ja saada vertaistukea, saada vastauksia askarruttaviin kysymyksiin Muusikkojen liiton työntekijöiltä sekä keskustella ajankohtaisista aiheista. Keskiössä olivat dj-ammattilaisten sopimus- ja palkkausasiat sekä alan tulevaisuus.

Liiton freelancereiden luottamushenkilö Juho Viljanen esitteli dj-ammattilaisille liiton toimintaa ja palveluja. Viestinnän ja markkinoinnin asiantuntija Jukka Hätinen kertoi Radio Helsingistä ja sen ohjelmasisällöistä.

Tapaamisessa järjestettiin myös paneelikeskustelu, jonka keskiössä oli dj-ammattilaisten työskentely ja sen tulevaisuus. Viljasen kanssa keskustelivat dj-ammattilaiset Dj Borzin, Miia Magia ja Magic Sam.