Radio Helsingin Mieliala-ohjelma pureutuu työelämän ilmiöihin luovien alojen näkökulmasta

Mitä jos työ on samanaikaisesti rakkainta ja raskainta? Entä jos ammatti-identiteetti on yhtä kuin minä?

Radio Helsingin uusi ohjelma Mieliala pureutuu kulttuurialojen näkymiin sekä työelämän ilmiöihin taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen mielialojen näkökulmasta. Ohjelmaa juontavat muusikko, työnohjaaja ja Muusikkojen liiton freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräinen ja luovuuteen erikoistunut organisaatiopsykologi Marjukka Laurola, ja aiheita pohtivat juontajien kanssa vaihtuvat vieraat.

”Mieliala-ohjelmassa teemme tutkimusmatkaa taide-, kulttuuri- ja tapahtuma-alojen mielenmaisemiin. On kiinnostavaa kuulla ihmisten tarinoiden ja kokemusten kytkeytymisestä laajempiin ilmiöihin yhteiskunnassa ja työelämässä”, Kämäräinen sanoo.

Mieliala kuuluu Radio Helsingin taajuudella maanantaisin klo 16–18. Radio Helsingin ohjelmat ovat kuunneltavissa myös jälkikäteen on-demandina radion verkkosivuilla tai applikaatiossa.

Ohjelma on toteutettu yhteistyössä Työterveyslaitoksen kanssa.