Ilmoittaudu mukaan: Mieliala-iltapäivä ti 23.4.2024

Muusikkojen liiton Mieliala-iltapäivässä paneudutaan itsensä johtamiseen, keskustellaan ja tavataan kollegoita sekä rentoudutaan äänimaljojen avulla.

Muusikko, työnohjaaja ja Muusikkojen liiton freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräisen vetämässä Kuka johtaa freelanceria, ellei freelancer itse? -osiossa pohditaan keskustellen itsensä johtamisen teemoja: miten hallita omaa ajankäyttöä? Miten selvitä freelancerin epäsäännöllisestä ja epävarmasti työrytmistä? Onko musiikkialan freelancerin mahdollista rakentaa kestävää työpolkua?

Tämän jälkeen rentoudutaan äänimaljojen avulla äänimaljarentoutuksen ohjaaja Pia Härkösen johdolla. Äänimaljarentoutus on syvärentoutusmenetelmä, jossa osallistujat rentoutuvat nepalilaisten äänimaljojen, Koshi-kellojen ja muiden soitinten lempeiden äänien ja värähtelyjen avulla.

Äänimaljarentoutuksessa maataan makuualustoilla vilttien alla. Osallistujia pyydetään tuomaan omat alustat, viltit ja tyynyt mukanaan. Esimerkiksi joogamatto toimii hyvin alustana. Mikäli tarvitset nämä lainaan, ilmoitathan siitä ilmoittautumislomakkeessa.

Tapahtuma järjestetään G Livelab Suitessa (Pieni Roobertinkatu 16, 6. kerros) tiistaina 23. huhtikuuta 2024 klo 13–16. Mukaan mahtuu 15 Muusikkojen liiton jäsentä.

Ilmoittaudu mukaan >

Lisätietoa äänimaljarentoutuksesta 

Äänimaljarentoutusta ei yleensä suositella raskauden ensimmäisellä kolmanneksella tai henkilöille, joilla on sydämentahdistin tai syöpähoidot käynnissä. Jos pohdit äänimaljarentoutuksen sopivuutta itsellesi tai haluat tietää siitä tarkemmin, voit olla yhteydessä Pia Härköseen:

Puh. 040562134
harkonenpia@gmail.com

Mieliala-iltapäivä on osa Mielenterveyden työkalupakki -hanketta, jota toteutetaan yhteistyössä Työterveyslaitoksen, Taiteen edistämiskeskus Taiken, Muusikkojen liiton, Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen ja tutkimuslaitos Cuporen kesken.