Luovat työnohjaajat ry:n Itsetunto – onko sitä? -teemailta torstaina 18.4.2024 klo 18

Luovat työnohjaajat ry järjestää torstaina 18. huhtikuuta 2024 klo 18 alkaen G Livelab Suitessa Itsetunto – onko sitä? -teemaillan. Teemaa alustaa yhdistyksen puheenjohtaja Patrik Stenström.

Teemailta aloittaa yhdistyksen teemailtojen sarjan. Iltamissa käsitellään erilaisia ihmisyyteen liittyviä teemoja, ja alustuksen jälkeen aiheesta keskustellaan yhdessä. Kokemusten ja ajatusten jakaminen sekä yhdessä oppiminen ovat iltamien keskiössä.

Pääsymaksu teemailtaan on 10 €, joka sisältää pientä naposteltavaa. Maksu suoritetaan käteisellä paikan päällä tai MobilePaylla.

Teemailtaan ilmoittaudutaan sähköpostitse Patrik Stenströmille: steppi.stenstrom@gmail.com. Ilmoittautuminen on toivottavaa, mutta paikalle voi saapua vaikkei olisi ilmoittautunut. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisista allergioista ja erityisruokavalioista.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Muusikkojen Liiton kanssa.

Luovat työnohjaajat ry on vuonna 2023 perustettu yhdistys, jonka tarkoituksena ja tavoitteena on edistää luovien alojen työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista sekä auttaa heitä heidän elämän ja työn haasteissa. Yhdistyksen hallituksessa toimivat puheenjohtaja Patrik Stenström, varapuheenjohtaja Marjukka Laurola, Pauliina Valtasaari ja Jaakko Kämäräinen.

Lisätiedot:

Patrik Stenström
steppi.stenstrom@gmail.com