American Music Fairness Act – tule mukaan!

Yhdysvallat on maailman ainoa demokraattinen valtio, jossa musiikin soittamisesta AM/FM-radiossa ei tarvitse maksaa korvauksia musiikin esittäjille. Tämä asettaa Yhdysvallat samaan joukkoon Pohjois-Korean ja Iranin kanssa.

Yhdysvalloissa sadat tuhannet musiikin esittäjät – mukaan lukien huippuartistit, uudet tulokkaat ja muusikot – eivät siis saa ansaitsemaansa korvausta musiikkinsa soitosta radiossa.

Samalla kun radiojätit, kuten iHeartRadio, saavat miljardien dollareiden mainostuloja, kieltäytyvät he kuitenkin maksamasta korvausta musiikin esittäjille. Sen sijaan ne käyttävät valtavia summia rahaa nimenomaan estääkseen Yhdysvalloissa korvausoikeutta koskevan lainsäädännön.

Yhdysvaltain kongressi voi korjata epäoikeudenmukaisuuden hyväksymällä esitetyn American Music Fairness Act -lakiehdotuksen. Tule yhdysvaltalaisten kollegojen rinnalle taistelemaan oikeudenmukaisten korvausten puolesta – tue American Music Fairness Actia sekä lue lisää kampanjasta täällä.