Laulutyöpajassa tarkasteltiin laulajan työtä eri näkökulmista

Mitkä ovat laulajan luottovälineitä? Miten pidän huolta äänestäni? Miksi laulan?

Muun muassa näihin kysymyksiin syvennyttiin Muusikkojen liiton ja Freelancemuusikot ry:n järjestämässä laulutyöpajassa maanantaina 23. lokakuuta 2023. Liiton jäsenille suunnatussa työpajassa keskityttiin laulamisen ja laulajan työn eri aspekteihin kolmen eri tyylilajin laulajan johdolla.

Laulaja–lauluntekijä Anna Dantchev puhui laulamisen henkisestä puolesta ja sen merkityksestä identiteettiin. Laulutekniikkaan ja äänenhuoltoon perehdytti laulaja–laulunopettaja Elina Hjelt. Laulaja–näyttelijä Reeta Vestmanin aiheina olivat musikaalityön haasteet ja kuormittavuus sekä koe-esiintymiset. Anna, Reeta ja Elina ovat Freelancemuusikot ry:n johtokunnan jäseniä.

Kiitos Anna, Elina ja Reeta sekä osallistujat lämminhenkisestä ja inspiroivasta työpajasta!