Haku Tohmajärven taiteilijaresidenssiin avoinna kesäkaudelle 2024

Tohmajärven kulttuuritoimi hakee taiteilijoita työskentelemään kunnan taiteilijaresidenssiin kesäkaudelle 2024. Työskentelyaikaa haetaan joko kokonaiselle kalenterikuukaudelle kesä- tai heinäkuulle, tai koko kesäkaudelle 1. kesäkuuta–31. heinäkuuta 2024.

Residenssi

Opistotalo Kipinä on vanha kansakoulu, joka on talvisin Keski-Karjalan musiikkiopiston ja Tohmajärven kansalaisopiston käytössä. Kesäisin talo palvelee Tohmajärven kunnan taiteilijaresidenssinä. Se sijaitsee Tohmajärven kunnan keskustassa osoitteessa Kirkkotie 16, 82600 Tohmajärvi.

Taiteilijoilla on käytössään oma makuuhuone, työskentelytila sekä jaettu kylpyhuone ja keittiö. Talossa on myös piano. Tilat ovat äänieristettyjä. Asuminen residenssissä on taiteilijalle maksutonta. Vastineeksi residenssiajasta voi jättää jonkinlaisen jäljen Tohmajärvelle; esimerkiksi järjestää työpajan, taiteilijatapaamisen tai esiintymisen tai lahjoittaa teoksen.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi yhtenä PDF-tiedostona 31. lokakuuta 2023 mennessä sähköpostilla osoitteeseen tohmajarvenresidenssi@gmail.com. Sisällytä PDF-hakemukseesi cv, teoskuvia tai työnäytteitä sekä työsuunnitelmasi residenssiajalle. Älä laita hakemustekstiä sähköpostin viestiosioon. Lisää mukaan myös ajantasaiset yhteystietosi (sähköposti, puhelinnumero ja osoite).

Kesän 2024 valinnoista ilmoitetaan joulukuussa 2023.

Tutustu residenssiin ja lue tarkemmat hakuohjeet >

Lue lisää Tohmajärvestä >

Lisätiedot

tohmajarvenresidenssi@gmail.com