TE-palvelut tarjoaa syksyllä 2023 musiikkivientiaiheisia livelähetyksiä

TE-palvelut järjestää syksyllä 2023 TE-live-lähetyksiä, joissa käsitellään Yhdysvaltain markkinoihin painottuvaa musiikkivientiä ja tarjotaan tietoa siitä, miten oman uran kansainvälistymistä voi edistää. Lähetykset ovat jatkoa keväällä 2023 käynnistyneelle Musiikintekijä: Haluatko kansainvälistyä? -sarjalle.

Tiistaina 26. syyskuuta 2023 klo 14 perehdytään MUSEXPO-tapahtumaan, joka on Kaliforniassa järjestettävä musiikkialan ammattilaistapahtuma, jossa kerrotaan alan ajankohtaisista kuulumisista ja jossa musiikintekijät voivat pitchata omaa musiikkiaan suoraan ammattilaisille.

Tiistaina 3. lokakuuta 2023 klo 14 kerrataan parhaita vinkkejä Yhdysvaltain markkinoille tähtääville musiikintekijöille.

Tutustu myös aiempiin musiikkivientisarjan lähetyksiin >