Music x Media Tampereella lokakuussa – liput etuhintaan liiton jäsenille

Music x Media on vuotuinen musiikkialan ammattilaistapahtuma, joka järjestetään Tampereella 4.–7. lokakuuta 2023. Nelipäiväinen tapahtuma pitää sisällään muun muassa työpajoja, keskustelupaneeleita, koulutuksia ja keynote-puheenvuoroja sekä tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen alan toimijoiden kanssa.

Muusikkojen liitto mukana ohjelmassa

Muusikkojen liitto on mukana suoratoistopalveluita ja korona-ajan Suomen kulttuuripolitiikkaa koskevissa keskusteluissa sekä hyvinvointityöpajoissa.

Muusikkojen liiton freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräinen on mukana Miten voit? Mielenterveyden työkalupakki -klinikassa keskiviikkona 4. lokakuuta klo 10–16 ja torstaina 5. lokakuuta klo 10–16.

Muusikko-lehden päätoimittaja, muusikko, työnohjaaja ja Muusikkojen liiton liittovaltuuston puheenjohtaja Patrik Stenström tarjoaa Music x Mediassa kaksi työnohjauspoliklinikkaa: keskiviikkona 4. lokakuuta klo 10–17 ja torstaina 5. lokakuuta klo 10–17.

Lauantaina 7. lokakuuta klo 11.30–13.00 järjestetään paneelikeskustelu, jossa esitellään Kulttuuripolitiikka korona-ajan Suomessa – Kuinka jatkaa tästä eteenpäin? -hankkeen tutkimustuloksia. Hankkeessa käytiin läpi kulttuurialan toimintaedellytyksiin vaikuttanutta lainsäädäntöä ja poliittista päätöksentekoa korona-ajan Suomessa sekä etsittiin keinoja demokraattisen päätöksenteon takaamiseksi ja kulttuurikentän osallisuuden parantamiseksi. Muusikkojen liiton sopimuspäällikkö Mirkka Kivilehto on mukana paneelikeskustelussa.

Lauantaina 7. lokakuuta klo 13.15–14.00 Muusikkojen liitto ja Audiovisuaalisen alan tekijät Avate järjestävät yhteistyössä englanninkielisen How to get the most out of streaming? -keskustelupaneelin, jossa käsitellään musiikki- ja av-alan suoratoistoa. Keskustelua moderoi Avaten toiminnanjohtaja Matti Numminen.

Paneeliin osallistuvat:

  • Cécile Despringe, Secretary General, Society of Audiovisual Authors
  • Rasmus Kloster Bro, Chair of the Board, Danish Directors Union
  • Horace Trubridge, Vice President, International Federation of Musicians (FIM)

Osallistujat pitävät ennen paneelia erilliset keynote-puheenvuorot:

Liiton jäsenille pääsyliput etuhintaan

Music x Media tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille 10 %:n edun tapahtuman pääsylipuista. Lippu oikeuttaa pääsyyn Music x Media -tapahtumaan sekä Lost In Music -festivaalin keikoille lipun määritteleminä päivinä, kapasiteetti huomioiden. Industry Awards -gaalan liput myydään erikseen.

Ohjeet hintaedun hyödyntämiseen löydät kirjautumalla liiton Jäsensivuille >