Luovien alojen yrityspalvelu Creven syksyn tarjonnassa muun muassa yritysneuvontaa sekä työpajoja

Creve on Humanistisen ammattikorkeakoulun valtakunnallisesti toimiva luovien alojen yrityspalvelu ja yrittäjyyden oppimisympäristö. Mukaan voi osallistua niin yrittäjänä, opiskelijana, työnhakijana kuin työssä käyvänä. Creve tarjoaa apua esimerkiksi oman osaamisen kehittämiseen, verkostojen rakentamiseen ja liiketoiminnan toteuttamiseen.

Creve järjestää luovien alojen minifestivaalin osana Helsinki Design Week 2023 -ammattilaispäivien ohjelmaa. Creative Business Days VOL #1 – Imagine! on luovien alojen yrittäjille suunnattu kaksikielinen tapahtuma, jossa heittäydytään tulevaisuuden menestystekijöiden – mielikuvituksen, luovuuden ja vastuullisuuden – teemoihin tarinoiden, keskusteluiden ja demopajojen kautta. Tapahtuma järjestetään 14.–15. syyskuuta 2023 Helsingin G Livelabissa (Yrjönkatu 3).

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan >

Volume! – Voimaa yksinyrittäjyyteen kansainvälisyysvalmiuksista -ohjelma käynnistyi alkuvuodesta ja mukaan vuosina 2023–2024 toteutettavaan suomenkieliseen ohjelmaan on liittynyt jo yli 80 yksinyrittäjää luovilta aloilta. Syksyllä Volume laajenee erilliseksi englanninkieliseksi ohjelmaksi ja myös suomenkielisen ohjelman tarjontaan tulee mittavasti lisää sisältöjä: mukaan ohjelmiin tulevat verkkokoulutusten ja kuukausittaisten ryhmäneuvontojen lisäksi myös osaamistarpeiden tunnistamisen ja osaamisen kehittämisen työpajat.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan >

Luovien alojen yritysneuvontatapaamiset jatkuvat syyskuussa 2023 pääkaupunkiseudulla. Varauskalenteri on nähtävissä Creven sivuilta. Lisäksi yritysneuvonnat jalkautuvat vuoden aikana pääkaupunkiseudulla järjestettäviin yritystapahtumiin, joissa voi istahtaa pop-up-neuvontaan ilman ajanvarausta.

Tutustu Creven muihin tapahtumiin ja palveluihin >