Flow Talks Music -keskustelu perjantaina 11.8.

Flow Festival ja YouTube järjestävät yhteistyössä Musiikkiala.fi-verkoston kanssa paneelikeskustelun suomalaisen musiikkialan kansainvälistymisestä. Flow Talks Music -keskustelussa perjantaina 11. elokuuta klo 16 alkaen etsitään konkreettisia ratkaisuja siihen, miten miltei miljardin euron kotimainen musiikkiala voi kasvaa entistäkin suuremmaksi – mistä saadaan kipinää ja taitoa valloittaa kansainväliset markkinat? Entä kuinka eri luovan alojen toimijat musiikkialasta alustoihin ja lainsäätäjiin voivat tukea kansainvälisen menestyksen edellytyksiä?

Keskustelemassa nähdään suomalaisia musiikkialan vaikuttajia ja tekijöitä sekä korkean tason poliittisia päättäjiä. Tilaisuus on avoin kaikille festivaalikävijöille ja se järjestetään The Other Sound X Sun Effects -alueella.

Vuoden 2023 Flow Talks Music -paneelin osallistujat ovat tiede- ja kulttuuriministeri Sari Multala, kansanedustaja ja Musiikin edistämissäätiön puheenjohtaja Nasima Razmyar, Music Finlandin toiminnanjohtaja Mikko Manninen, Googlen yhteiskuntasuhdepäällikkö Heidi Jern, kansainvälisen uran luonut muusikko ja musiikintekijä Teemu Brunila sekä viestintätoimisto Splay Onen maajohtaja Elina Aspelin. Keskustelua vetää viestintäammattilainen Antti Isokangas.

Keskustelu käydään suomeksi.

Tutustu panelisteihin >