Ilmoittaudu: Palautetilanteen molemmat puolet & Open Stage ma 28.8.2023

Palautetilanteen molemmat puolet -tilaisuudessa syvennytään palautteen saamiseen ja vastaanottamiseen luovassa työssä. Aiheeseen perehdyttää laulaja–lauluntekijä Iisa Pajula. Tilaisuudessa on mahdollista osallistua keskusteluun, kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksia kollegojen kanssa.

Maksuton tilaisuus järjestetään Helsingin G Livelabissa (Yrjönkatu 3) maanantaina 28. elokuuta 2023 klo 17 alkaen. Tilaisuus järjestetään suomeksi. Tarjolla on kahvia ja teetä.

Tilaisuus huipentuu klo 19 alkaen kaikille avoimeen Open Stageen, jossa osallistujilla on mahdollisuus esittää omaa tuotantoa. Open Stageen mahtuu 10 esitystä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen alkaa klo 16.30 ennen tapahtumaa. Open Stagen hostaa laulaja ja laulunopettaja Elina Hjelt.

Open Stagessa jokaisella osallistujalla on 15 minuuttia esitysaikaa. Osallistujien käytössä ovat klubin flyygeli, kitarapiuhoja, kitaravahvistin, liitäntä kannettavalle tietokoneelle taustanauhoja varten sekä mikrofoneja. Pienet kokoonpanot soveltuvat hyvin Open Stageen.

Ohjelma

  • Klo 16.30 Ovet auki & ilmoittautuminen Open Stageen alkaa
  • Klo 17 Palautetilanteen molemmat puolet: Miten antaa ja vastaanottaa kritiikkiä rakentavasti? – Iisa Pajula
  • Klo 18.30 Tauko
  • Klo 19 Open Stage – host Elina Hjelt
  • Klo 20.15 Tauko
  • Klo 20.30 Open Stage
  • Klo 22 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu mukaan >

Iisa Pajula

Iisa Pajula on laulaja–lauluntekijä, esiintyvä artisti ja kirjoittaja. Hän on toiminut muun muassa Regina-yhtyeen solistina, Johanna Kustannukselle, EMI Capitol Finlandille ja Fullsteam Recordsille kiinnitettynä, neljä levyä julkaisseena sooloartistina, ammattisanoittajana sekä 2012–2020 HMC Publishingille kiinnitettynä house writerina. Hän on vetänyt lukuisia kursseja ja workshoppeja laulunkirjoittamisesta ja kirjoittanut myös sanoittamista ja tunneherkkyyttä omaelämäkerrallisesti käsittelevän Itke, kirjoita, laula -kirjan.

Tapahtuman ja jamit järjestävät yhteistyössä Muusikkojen liitto, Suomen Musiikintekijät, Freelancemuusikot ry ja G Livelab Helsinki.

Lisätiedot:
Muusikkojen liiton tiedottaja–tuottaja Rosanna Mantila
rosanna.mantila@muusikkojenliitto.fi