Pääsyliput ja ravintolan valikoima Musiikkimuseo Famessa jäsenetuhintaan

”Helsingin Pasilassa sijaitseva Musiikkimuseo Fame on uuden ajan elämyksellinen museo, jossa Suomen musiikkia esitellään monipuolisesti ja monen musiikkilajin kautta. Musiikkimuseon pyrkimyksenä on nostaa Suomen musiikin arvoa ja arvostusta kunnioittaen kaikkia musiikin tekijöitä. Museon sydämenä toimii vuosittain täydentyvä Suomen musiikin kunniagalleria.”

Musiikkimuseo Fame tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille sisäänpääsyn ilmaiseksi ja jäsenen seuralaiselle 50 %:n edulla. Lisäksi museon yhteydessä toimiva Ravintola Fame tarjoaa Muusikkojen liiton jäsenille 30 %:n edun ruoista. Edut lunastetaan näyttämällä jäsenkorttia museon ja ravintolan myyntitiskeillä. Edut ovat voimassa toistaiseksi.

Lue lisää Musiikkimuseo Famesta >