Music Finland tiedottaa – 20 Under 30 -äänestys sekä valmennuksia kansainväliselle uralle

Nordic Music Biz 20 Under 30: Onko sinulla kollega, työntekijä, liiketuttava tai muuten vaan tuttu, joka on tehnyt mielestäsi erityisen merkittävää työtä musiikkialalla vuonna 2022? NOMEX nostaa jo kuudetta kertaa esille kaksikymmentä musiikkialan nuorta ammattilaista, jotka vievät pohjoismaista musiikkia maailmankartalle. Ehdotuksia Nordic Music Biz 20 under 30 -listalle voi tarjota 10. kesäkuuta asti – lisätietoa Music Finlandin sivuilta >

Elokuva- ja mediasäveltäjille suunnattu valmennusohjelma antaa valmiuksia kansainvälisen uran ja verkostojen rakentamiseen sekä kehittää osallistujien viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Valmennuksessa työskennellään työpajoissa, joita ohjaavat sekä suomalaiset että kansainväliset ammattilaiset. Haku ohjelmaan on avoinna 13. kesäkuuta saakka – lue lisää Music Finlandin sivuilta >

Music Finlandin A-Pop Castle -biisileiri järjestetään 29.10.–3.11.2023 Helsingissä. Siellä kokoontuvat suomalaiset lauluntekijät ja heidän edustajansa yhdessä aasialaisten kollegojensa kanssa kirjoittamaan hittejä Aasian musiikkimarkkinoille tyylilajeissa K-Pop, J-Pop ja C-Pop. Leirille saapuu artisteja, kirjoittajia, levy-yhtiöiden edustajia, managereja ja kustantajia Japanista, Etelä-Koreasta, Kiinasta ja Taiwanista. Kirjoittajahaku alkaa kesällä – lue lisää täältä >