Berliinin residenssihaku käynnissä 23. toukokuuta klo 10 saakka

In English >

Hakemus

Hakemukset vain sähköpostitse osoitteeseen sml@muusikkojenliitto.fi ilmoitettuna hakuaikana. Otsikkoon kirjoitetaan ”Berliinin residenssi 2022”.

Viestissä on ilmoitettava residenssiin majoittuvien henkilöiden nimet ja kunkin kohdalla se, onko kyse liiton jäsenestä vai perheenjäsenestä. Viestissä on ilmoitettava, onko hakija vieraillut liiton residensseissä aiemmin.

Haettavat viikot ilmoitetaan viikon järjestysnumerolla (27–52), ei päivämäärinä. Hakemuksessa voidaan toivoa useampia mahdollisia viikkoja toivotuimmuusjärjestyksessä; jos ensimmäinen haluttu viikko ei ole enää vapaana, myönnetään hakijalle seuraava mahdollinen vapaa viikko.

Arvonta

Arvonta suoritetaan hakuajan päätyttyä, ja kukin viikko myönnetään sen arvonnassa saaneelle. Arvonnan tulos ilmoitetaan hakijoille henkilökohtaisesti.

Vuokra-aika ja laskutus

Vuokra-ajan yksikkö on viikko maanantaista maanantaihin, joten esim. neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra. Perusvuokra (1 hlö) laskutetaan parin viikon kuluessa arvonnasta ja maksuaikaa on 2 viikkoa. Maksulla tehdään varaus sitovaksi. Vuokra jokaiselta seuraavalta henkilöltä laskutetaan vuokralaiselta vasta sen jälkeen, kun vuokrasopimus on palautettu liiton toimistoon. Tämä tapahtuu noin 1 kk ennen vuokrajaksoa, ja maksuaikaa on 1 viikko. Tällä maksulla tehdään varaus sitovaksi myös vuokrasopimuksessa ilmoitettujen perheenjäsenten tai liiton jäsenten osalta.

Huoneistoista tulee poistua ohjeiden mukaiseen ajankohtaan mennessä. Jos siivous lykkääntyy edellisen asukkaan vuoksi, laskutetaan ylimääräiset siivouskulut vuokralaiselta jälkikäteen.

Hakuehdot

Hakijan tulee olla Muusikkojen liiton jäsen ja jäsenyyden tulee olla kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kolme kuukautta, mikä koskee myös mukaan lähteviä Muusikkojen liiton jäseniä.

Hinnasto

Berliinin residenssin viikkovuokra on 350 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 40 euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle (esim. 4 hengelle viikko maksaisi 350 + 120 = 470 euroa).

Hakuohje >

Lue lisää residenssistä >