Sami Vähäkangas

Tuottaja, opiskelijoiden yhteyshenkilö

Tuottaja Sami Vähäkangas työskentelee Muusikkojen liiton tapahtumien, viestinnän ja verkkosivujen parissa. Sami opiskelee kulttuurituotantoa, joten tapahtumatuotannot suunnitteluvaiheesta toteutukseen ovat hänelle tuttuja. Sami auttaa mielellään tapahtumiin ja verkkosivuihin liittyvissä kysymyksissä. 

Sami toimii liitossa myös opiskelijoiden yhteyshenkilönä – voit olla häneen yhteydessä opiskelijapalveluihin, oppilaitosvierailuihin tai opiskelijajäsenyyteen liittyvissä asioissa. 

Samia motivoi työssään musiikin esittäjien työnteon tukeminen sekä vaikuttamistyö.

“Olen kokenut elämäni ikimuistoisimpia hetkiä musiikin ja konserttien parissa. Haluan urallani olla mukana mahdollistamassa sitä, että musiikin esittäjät saavat keskittyä työnsä olennaisiin asioihin voidakseen tarjota meille kaikille näitä upeita elämyksiä. Työssäni minua kiinnostaa eniten yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä kohtaamiset alan edustajien ja muusikoiden kanssa.”

Sami toimii Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n hallituksen varajäsenenä ja Kestävämmän Musiikkialan Työkalupakki (KEMUT) -verkoston ohjausryhmän jäsenenä.