Rosanna Mantila

Viestintäsuunnittelija

Muusikkojen liiton viestintäsuunnittelija Rosanna Mantilan työpäiviin kuuluu monipuolisesti viestinnän ja tuotannon tehtävät. Hän vastaa liiton sosiaalisesta mediasta, verkkosivuista sekä kuukausittaisen uutiskirjeen tuotannosta. Hän työskentelee myös liiton taiteilijaresidenssien parissa – etenkin Los Angelesin, Mijasin ja Lontoon residenssien päivittäiset asiat kuuluvat hänen työtehtäviin. 

Rosanna on koulutukseltaan filosofian maisteri. Hän on opiskellut musiikkitiedettä Helsingin yliopistossa sivuaineinaan sosiologia ja viestintä. Asiantuntijuutta on kertynyt musiikkialan viestintätehtävistä sekä tapahtuma-alalta. Sivutyönään Rosanna on radiotoimittaja, jonka myötä hänelle on kertynyt ymmärrystä media-alasta. Hän on myös itse muusikko. 

Rosannaa inspiroi työssä liitossa viestinnän mahdollisuudet sekä media.

“Muusikkojen liitto on sloganinsakin mukaan äänen kannattaja – tehtävänämme on toimia useissa yhteiskunnallisissa kysymyksissä musiikin esittäjien ja yleisestikin alan äänitorvena. On tärkeää, että pidämme ääntä alan ja tekijöiden asemasta ja merkityksestä.”

Rosannaan voi olla yhteydessä liiton viestintään, tiedottamiseen ja verkkosivuihin liittyvissä asioissa. Rosannan puoleen voi myös kääntyä residensseihin liittyvissä kysymyksissä.

Rosanna toimii Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n hallituksen jäsenenä.