Muusikkojen liiton äänentoistolaitteisto varattavissa – liiton jäsen, hyödynnä etusi!

Liiton jäsenet voivat varata liiton kevyttä äänentoistolaitteistoa käyttöönsä yksittäisiä esiintymistilaisuuksia varten. Laitteistoa on lainattavissa ympäri Suomea.

Onko sinulla tulossa keikka, mutta äänentoistolaitteisto uupuu? Muusikkojen liiton jäsenet voivat varata liiton omistamaa kevyttä äänentoistolaitteistoa käyttöönsä yksittäisiä esiintymistilaisuuksia varten.

Äänentoistolaitepalvelun tarkoituksena on helpottaa etenkin sellaista esiintymistoimintaa, jonka kustannusrakenne normaalisti painottuu kohtuuttomasti äänentoistolaitteisiin, eli laitekustannukset vievät huomattavan osan esiintymispalkkiosta. Tarkoituksena on tukea myös sellaisia esiintyjiä ja yhtyeitä, joiden ei esimerkiksi syystä tai toisesta ole vielä mahdollista tai kannattavaa hankkia omia laitteita. Lainaajat huolehtivat itse tarvittavista kuljetuksista.

Äänentoistolaitteistoa on varattavissa useissa eri kaupungeissa. Helsingissä lainausta hoidetaan liiton toimistossa, ja muissa kaupungeissa siitä huolehtivat liiton osastot. Listaus äänentoistolaitteistoa ylläpitävistä osastoista sekä tarkemmat kuvaukset laitteistoista löytyvät Työvälineet, harjoittelu ja esiintyminen -sivulta.

Helsingin äänentoistolaitteisto

Freelancemuusikot ry:n äänentoistolaitteisto sijaitsee Helsingissä Muusikkojen liiton toimistossa, osoitteessa Pieni Roobertinkatu 16, 5. kerros. Laitteistoa ylläpitää liiton tuottaja Sami Vähäkangas.

Äänentoistolaitteistoa voi varata ottamalla yhteyttä Samiin sähköpostitse: sami.vahakangas@muusikkojenliitto.fi

Huomioithan, että jos haluat varata Helsingin äänentoistolaitteistoa 5. kesäkuuta –15. heinäkuuta 2024 välisenä aikana, varaus tulee tehdä Samille viimeistään tiistaina 4. kesäkuuta 2024.