Muusikkojen liiton verkkosivut ja visuaalinen ilme ovat uudistuneet

Muusikkojen liiton verkkosivut ja visuaalinen ilme ovat uudistuneet. Uudistetuilta sivuilta löytyy helposti tietoa liiton eduista, palveluista ja toiminnasta. 

Sisältömme tunnistaa jatkossa uudesta, keltaisesta tunnusväristä. Verkkosivut sekä ilmeen on jälleen suunnitellut valokuvaaja, graafinen suunnittelija, web-suunnittelija ja AD Tero Ahonen

Tietoa liiton eduista, palveluista ja toiminnasta löytyy helposti kategorioittain. Lisäksi uudistetuilta sivuilta löytyy tietopankki, johon on kerätty tietoa musiikin esittäjän työelämään liittyen. 

“Tieto on jäsennelty uudella tavalla – esimerkiksi kattava etu- ja palvelupakettimme on järjestelty uudistuneille sivuillemme aiempaa selkeämmin”, kertoo Muusikkojen liiton tuottaja Sami Vähäkangas. 

Tietopankista löytyy työn tekemiseen liittyvää sekä esimerkiksi opiskelijoille suunnattua tietoa sekä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koskien tekijänoikeuksia. 

“Uusia tietopankkisisältöjä on jo työn alla, ja toiveita aiheista otetaan myös mielellään vastaan”, toteaa Vähäkangas. Sisältöihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Muusikkojen liiton viestintäsuunnittelija Rosanna Mantilaan: rosanna.mantila@muusikkojenliitto.fi 

Tutustu uudistuneisiin verkkosivuihimme!

Kattavat etumme ja palvelumme löytyvät kätevästi kategorioittain.

Näin vaikutamme -osiossa pääset tutustumaan työhömme musiikin esittäjien työelämän aseman ja työelämän edistämiseksi.

Päivittyvästä tietopankista löytyy kootusti tietoa musiikin esittäjien työelämään ja opiskeluun liittyen.

Verkkosivujen sisällöt löytyvät lueteltuna etusivun vasemmasta yläkulmasta löytyvästä hampurilaisvalikosta. Samasta valikosta voit muokata luettavuutta tarpeen mukaan: voit vaihtaa sivut pimeään tilaan, suurentaa fonttia tai siirtyä englanninkielisille sivuille, joissa on uudistuksen myötä kattavammin tarjolla sisältöä. 

Tutustu uudistettuihin verkkosivuihimme – kerro mietteistästi ja anna palautetta! Verkkosivuihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Muusikkojen liiton viestintäsuunnittelija Rosanna Mantilaan: rosanna.mantila@muusikkojenliitto.fi