Muusikkojen liiton jäsen, vastaa jäsenkyselyyn 31.3.2024 mennessä!

Muusikkojen liiton jäsenkysely on käynnissä. Vastauksia hyödynnetään toiminnan ja palvelujen kehittämisessä.

Vastaaminen kestää noin 30 minuuttia, eikä yksittäisiä vastauksia voi tunnistaa. Henkilökohtainen linkki kyselyyn on lähetetty sähköpostitse Muusikkojen liiton jäsenille. Jäsenkysely on auki sunnuntaihin 31. maaliskuuta 2024 saakka.

Osallistu arvontaan – palkintoina residenssiviikkoja, Genelec-kaiutinpari ja keikkalippuja

Vastaajat voivat halutessaan osallistua arvontaan, jonka pääpalkintoina ovat viikko Muusikkojen liiton Lontoon, Berliinin tai Villa Vikanin residenssissä ja Genelec 8020 -kaiutinpari. Lisäksi arvotaan lippuja keikoille G Livelab -klubeilla. Jäsenkyselyn lopuksi avautuu uusi lomake, johon voit jättää tietosi arvontaa ja yhteydenottoa varten. Tietoja ei yhdistetä jäsenkyselyssä antamiin vastauksiin.