Marko Koskela on aloittanut Muusikkojen liiton ja Temen talouspäällikkönä

Marko Koskela on aloittanut Muusikkojen liiton ja Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liitto Temen talouspäällikkönä 1. helmikuuta 2024. Hän työskentelee monipuolisesti liittojen taloushallinnon tehtävissä.

Ensimmäiset päivät ovat kuluneet uusiin työtehtäviin ja kollegoihin tutustuen.

”Ensimmäiset päivät ovat lähteneet vauhdikkaasti liikkeelle. On erittäin mukavaa olla kulttuurin tekijöitä tukevassa toiminnassa mukana”, toteaa Koskela.

Oulusta alun perin lähtöisin oleva Koskela on työskennellyt taloushallinnon parissa jo yli 25 vuoden ajan ­– kokemusta on kertynyt muun muassa kirjakustantamosta, säätiöistä sekä ay-maailmasta.

Taloushallinnon tehtävät ovat tulleet Koskelalle monipuolisesti tutuksi controllerina, järjestelmäasiantuntijana ja talouspäällikkönä työskennellessä. Hän on opiskellut rahoitus- ja vakuutusoppia Helsinki Business Collegessa.

Kulttuuria Koskela kuluttaa ahkerasti ja monipuolisesti vapaa-ajalla.

”Kaikenlainen kulttuuri, etenkin kirjallisuus ja musiikki ovat lähellä sydäntäni antamassa lisäpuhtia arkeen.”

Hän on myös intohimoinen pyöräilijä ­– satulan päällä saattaa vierähtää jopa tuhansia kilometrejä kesäkaudella pääkaupunkiseudun ympäri ajaessa.

Musiikki on Koskelalle peruselementti henkisen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Sydäntä lähellä ovat erityisesti progressiivinen ja raskaampi rock sekä industrial rock.

”Musiikki on peruselementti henkiseen hyvinvointiin”, kertoo Koskela.

Marko Koskelan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta marko.koskela@muusikkojenliitto.fi.

Tervetuloa taloon, Marko!

Kuva: Rosanna Mantila