Luovi-hanke järjestää täydennyskoulutusmoduulin luovan alan tekijöille ja ammattilaisille

Metropolia Ammattikorkeakoulun koordinoima Luovi-hanke järjestää luovan alan tekijöille ja ammattilaisille täydennyskoulutusta kansainvälistymisestä, verkostoista ja myynnistä luovalla alalla. Opintojakso käynnistyy helmikuussa 2024.

Opintojaksolla käydään läpi, millaisia tekijöitä oman brändin kansainvälistymisessä tulisi ottaa huomioon sekä millaisia mahdollisuuksia kansainvälisillä markkinoilla on tarjota. Lisäksi opintojaksolla luodaan ymmärrystä myyntiosaamiseen ja tarkastellaan verkostoitumisen merkitystä luovalla alalla.

Verkossa suoritettava koulutus on osallistujalle maksuton. Osallistujat pääsevät myös mukaan mentorointiin, jossa pohditaan omaa urapolkua yhdessä mentorin ja muiden ryhmäläisten kanssa.

Ilmoittaudu mukaan opintojaksolle 13.2. mennessä >

Opinnot ovat itsenäinen osa Luovi-hankkeen Kestävä ura kulttuurialalla -uraohjausmoduulia.

Lue lisää >