Music Finland: Vientituki, valmennukset ja avoimet showcase-haut

Music Finland tiedottaa käynnissä olevasta vientitukihausta sekä valmennuksista, Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudesta kansainvälistä uraa tavoitteleville tekijöille sekä avoimista showcase-hauista.

Kansainvälistymisen ABC

Music Finland järjestää Kansainvälistymisen ABC -tilaisuuden MF:n toimistolla Espoossa torstaina 23. marraskuuta 2023 klo 15–17 tekijöille, jotka ovat ottamassa kansainvälistymisen ensiaskeleita tai vasta suunnittelemassa niitä.

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet on suunnattu toimijoille, jotka ovat kansainvälisen uransa alkuvaiheessa tai suunnittelevat kansainvälistä uraa. Tilaisuuksissa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen ensimmäisistä askelista.

Lue lisää tilaisuudesta Music Finlandin sivuilla ja ilmoittaudu mukaan >

Music Finlandin vientituki haettavissa 15.11. saakka

Music Finlandin vientituella tuetaan suomalaisten musiikkialan yritysten, artistien, tekijöiden sekä säveltäjien kansainvälistymistä ja liiketoiminnan kehitystä. Haettavissa on projekti- ja strategiatuki. Tämän vuoden viimeisen hakukierroksen hakuaika päättyy 15. marraskuuta 2023. Hankkeen tulee toteutua 1. tammikuuta–31. joulukuuta 2023 välisenä aikana.

Lue lisää ja hae Music Finlandin sivuilla >

Valmennukset

Valmennus taidemusiikin säveltäjille: Miten viestin ja kohdennan viestini?

Music Finlandin ja Suomen Säveltäjien yhteistyössä järjestämässä valmennuksessa paneudutaan omasta sävellystyöstä ja osaamisesta viestimiseen ja viestinnän kohdentamiseen.

Maksuton valmennus on tarkoitettu taidemusiikin säveltäjille, joilla on kansainvälistä toimintaa tai tavoitteellinen kansainvälistymissuunnitelma. Valmentajina toimivat Johanna Järventaus ja Jaana Mattila. Valmennus järjestetään torstaina 16. marraskuuta 2023 klo 16–18.30 Espoon Keilaniemessä.

Lue lisää ja ilmoittaudu Music Finlandin sivuilla >

Avoimet showcase-haut

Future Echoes 21.–23.3.2024
Showcase-festivaali Future Echoes järjestetään Norrköpingissä, Ruotsissa ensi vuonna kolmatta kertaa. Festivaalille voivat hakea esiintymään artistit kaikista genreistä. Hae esiintyjäksi 30. marraskuuta 2023 mennessä >

The Great Escape 15.–18.5.2024
Ison-Britannian suurimpaan ja tärkeimpään musiikkialan ammattilaistapahtumaan Brightonissa osallistuvat musiikkiyritykset ja median edustajat popin, indien ja elektronisen musiikin alalta. Hae esiintyjäksi helmikuuhun 2024 mennessä >

Nordic Folk Alliance 21.–24.5.2024
Pohjoismaisen kansanmusiikin ammattilaistapahtuma Nordic Folk Alliance järjestetään Roskildessa, Tanskassa. Tapahtuma tarjoaa showcase- ja verkostoitumisohjelmaa sekä seminaareja musiikkialan ammattilaisille. Hae esiintyjäksi tapahtuman sivuilla 12. marraskuuta mennessä >