Music Finlandin Fast Track -musiikkivientiohjelma on haettavissa 31. elokuuta saakka

Music Finlandin Fast Track -musiikkivientiohjelmalla tuetaan kansainvälisten läpimurtojen syntymistä. Ohjelmaan valittavilla hankkeilla on poikkeuksellisen hyvät edellytykset menestyä kansainvälisesti ja ne edellyttävät kokoluokkansa myötä merkittävää taloudellista ja ajallista investointia.

Mukaan valittavat hankkeet voivat käsittää esimerkiksi kansainvälisen läpimurron kynnyksellä olevan artistin tai musiikintekijän kansainvälisen uran edistämisen tai laajemman yrityskohtaisen vientistrategian toteuttamisen, kuten toiminnan laajentamisen uudelle markkina-alueelle. Hankkeilla on konkreettiset tavoitteet, ammattimaisesti laadittu ja toteutuskelpoinen suunnitelma sekä hyvät edellytykset menestymiselle.

Fast Track -musiikkivientiohjelmalla ei tueta kansainvälistymisen alkuvaiheen toimenpiteitä. Ohjelmaan valittavien hankkeiden keskiössä on artisteja ja tekijöitä, joiden kansainvälinen ura on jo ottanut merkittäviä kehitysaskelia tai laajempi strateginen vientipanostus, jolla tähdätään yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kasvattamiseen. Hankkeessa on oltava yhteistyökumppanit niin kotimaassa kuin ulkomailla ja näyttöjä kansainvälisestä kysynnästä.

Vuoden 2023 Fast Track -ohjelman haku päättyy 31. elokuuta 2023.

Lue lisää ja hae ohjelmaan >