Rytmi-instituutti tutkii musiikkialan avoimuutta ja alan tulokkaiden mahdollisuuksia – kysely avoinna elokuun loppuun saakka

Rytmi-instituutti kartoittaa Miten musiikkialalle? -kyselyllä musiikkialan avoimuutta ja uusien alalle tulevien tulokkaiden mahdollisuuksia. Kysely on suunniteltu selvittämään, kuinka avoin ja selkeä musiikkiala on uusille tekijöille ja kuinka selkeää alalle hakeutuminen on. Kyselyyn voivat vastata kaikki musiikkialalla toimivat tahot, jotka osana toimenkuvaansa tarjoavat mahdollisuuksia uusille tulokasartisteille tai -yhtyeille, tai työmahdollisuuksia alan henkilöille.

Kyselyn tarkoituksena on tutkia alan rakenteita, selkeyttä, avoimuutta ja tasapuolisuutta työnsaannin näkökulmasta. Tavoitteena on saada kattava kuva siitä, miten läpinäkyvä musiikkiala on uran rakentamisen kannalta, ja miten sen yhteistyö- ja rekrytointimekanismit toimivat.

Kaikki vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastauksia yhdistetä yksilöihin. Kysely tehdään osana Rytmi-instituutin missiota edistää musiikkialaa. Rytmi-instituutti käyttää vastauksia taustatietona suunnitellessaan tulevaisuuden kehityshankkeita alalle.

Vastaaminen kestää arviolta 10–15 minuuttia. Kysely on avoinna 31.8.2023 saakka.

Lue lisää kyselystä >

Vastaa kyselyyn >

Lisätiedot:

Rytmi-instituutti
toimisto@rytmi-instituutti.fi