Music Finlandin vientituki haettavissa 15.4. asti – haku käynnissä myös biisileireihin ja valmennuksiin

Kansainvälistymisen ABC -tilaisuudet on suunnattu toimijoille, jotka ovat kansainvälisen uransa alkuvaiheessa tai suunnittelevat kansainvälistä uraa. Tilaisuuksissa kerrotaan Music Finlandin palveluista ja kansainvälistymisen askelista. Seuraava tilaisuus pidetään Music Finlandin toimistolla Keilaniemessä torstaina 25. toukokuuta klo 16. Tilaisuuden jälkeen klo 18–20 on mahdollista jäädä juttelemaan ja verkostoitumaan Music Finlandin henkilökunnan ja muiden osallistujien kanssa vapaamuotoisen afterworkin merkeissä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >

Music Finlandin vientituella tuetaan suomalaisten musiikkialan yritysten, artistien, tekijöiden sekä säveltäjien kansainvälistymistä ja liiketoiminnan kehitystä. Haettavissa on projekti- ja strategiatuki. Käynnissä olevan hakukierroksen hakuaika päättyy 15. huhtikuuta. Hankkeen tulee toteutua aikavälillä 1.1.–31.12.2023.

Lue lisää vientituesta >

Lisätietoa Music Finlandin tuista ja ohjelmista >

Music Finlandin A-Pop Castle -biisileiri järjestetään 29.10.–3.11. Helsingissä. Siellä kokoontuvat suomalaiset lauluntekijät ja heidän edustajansa yhdessä aasialaisten kollegojensa kanssa kirjoittamaan hittejä Aasian musiikkimarkkinoille tyylilajeissa K-Pop, J-Pop ja C-Pop. Leirille saapuu artisteja, kirjoittajia, levy-yhtiöiden edustajia, managereja ja kustantajia Japanista, Etelä-Koreasta, Kiinasta ja Taiwanista. Kirjoittajahaku alkaa kesällä – lue lisää täältä >

Elokuva- ja mediasäveltäjille suunnatussa valmennuksessa tarjotaan työkaluja oman osaamisen sanallistamiseen sekä oman hissipuheen eli pitchin rakentamiseen ja kehittämiseen. 26. huhtikuuta järjestettävän valmennuksen pitää esiintymis- ja pitchausvalmentaja Elsa Ervasti.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan >

Taidemusiikin ammattilaisille suunnatussa valmennuksessa on teemana brändin rakentaminen. Werklig-viestintätoimiston Liisa Puolakka ja Anssi Kähärä kertovat brändin rakentamisen perusteista strategisen sanallistamisen ja visuaalisuuden kautta. 5. toukokuuta pidettävä valmennus on tarkoitettu taidemusiikin (klassinen ja nykymusiikki) kentällä toimiville säveltäjille, muusikoille ja välittävän portaan toimijoille. Ilmoittaudu mukaan täältä >

 

Lue Music Finlandin muista palveluista >