Muusikkojen liitto ehdolla Industry Awardsin Vuoden järjestö -kategoriassa

Musiikkialan vuotuinen Musiikki & Media -tapahtuma järjestettiin vuonna 2020 totuttua pienemmässä mittakaavassa. Kaikille avoin Musiikki & Median Industry Awards -gaala järjestetään 7. toukokuuta klo 18 alkaen virtuaalisesti.

Muusikkojen liitto on äänestetty gaalassa ehdolle Vuoden järjestö -kategoriassa. Lisäksi freeasiamies Jaakko Kämäräinen on ehdolla Vuoden viestinviejä – ja Vuoden järjestövaikuttaja -kategorioissa.

Radio Helsinki on ehdolla Vuoden radio -kategoriassa, musiikkipäällikkö Henri Pulkkinen Vuoden musiikkipäällikkö -kategoriassa ja sisältöjohtaja Maria Veitola Vuoden mediapersoona -kategoriassa.

G Livelab Tampere on ehdolla Vuoden venue: klubi -kategoriassa ja entinen tuottaja Jaani Haapasalo Vuoden tapahtumatuottaja -kategoriassa.

Kiitos ehdokkuuksista ja onnittelut kaikille ehdokkaille!