Aux ry osaksi Muusikkojen liittoa

Jo yli vuoden jatkuneet koronarajoitukset ovat koetelleet musiikkialaa raskaasti. Alan tekniset toimijat, joiden toimeentulo on suoraan riippuvaista live- ja studiotuotannosta, ovat olleet kovilla.

Kun toiminta on ratkaisevasti keskeytynyt, on alalla työskentelevien ihmisten suojaton asema tullut lohduttomasti esiin.

”Musiikin tekninen toimiala on ollut hajanainen, ja kohtelu on poikkeusvuoden mittaan ollut sen mukaista. Kun Aux ry liittyy Muusikkojen liittoon, aukeavat liiton edut nyt myös musiikin tuottajille ja teknologeille. On erittäin merkittävää, että koko toimiala voi nyt kuulua liittoon ja myös työttömyyskassaan”, kommentoi Aux ry:n toimitusjohtaja Teemu Hammaren.

Hammarenin mukaan pitkällä tähtäimellä koko musiikkiteknologinen ala voi järjestäytyneenä kehittyä huomattavasti vahvemmalle pohjalle kuin aiemmin.

Muusikkojen liitto toivottaa Aux ry:n lämpimästi tervetulleeksi mukaan joukkoon!

Aux ry:n 14. huhtikuuta toteutetussa paneelikeskustelussa asiaa avataan tarkemmin:


Aux ry on musiikin tuottajien ja teknologien yhteisö, jonka perusperiaatteena on tuoda alan tekijät yhteen ja luoda pohjaa keskustelulle. Samalla Aux ry. toimii siltana yhteistyötahoille. Auxiin ovat tervetulleita alan ammattilaiset, opiskelijat ja kaikki, jotka tuntevat löytävänsä paikkansa Aux ry:n joukosta. Aux ry:n verkkosivut >