Lontoon residenssi vapaana 27.8.–3.9.

Lontoon residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu asuintalo Fulhamin kaupunginosassa Lontoon länsiosassa osoitteessa 2 Knivet Road. Nelikerroksisen residenssin pinta-ala on noin 150 neliömetriä.

Residenssistä on vapautunut viikko 35 (27.8.–3.9.2018).

Jos äkkilähtö Lontooseen kiinnostaa, ole pian sähköpostitse yhteydessä liiton toimistoon (sml@muusikkojenliitto.fi). Kerro viestissä residenssiin majoittuvien henkilöiden nimet ja kunkin kohdalla se, onko kyse Muusikkojen liiton jäsenestä vai perheenjäsenestä. Sähköpostit käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Residenssin viikkovuokra on 430 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 40 euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle (esim. 4 hengelle viikko maksaisi 430 e + 120 e = 550 e).

Lue lisää >