Berliinin residenssi vapaana 28.5.–4.6.

Jos äkkilähtö Berliiniin kiinnostaa, ole pian sähköpostitse yhteydessä liiton toimistoon (sml@muusikkojenliitto.fi). Kerro viestissä residenssiin majoittuvien henkilöiden nimet ja kunkin kohdalla se, onko kyse Muusikkojen liiton jäsenestä vai perheenjäsenestä. Sähköpostit käsitellään saapumisjärjestyksessä.

Residenssin viikkovuokra on 310 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantaisin klo 15−18 välillä, sekä 30 euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle. Vuokralasku lähetetään sähköpostitse.

Berliinin residenssi on kalustettu ja hyvin varusteltu huoneisto asuintalossa Kreuzbergin kaupunginosassa osoitteessa Gneisenaustraße 113. Pinta-ala on runsaat 150 neliömetriä kahdessa kerroksessa.

Edit: Vuokralainen viikolle 22 on löytynyt.

Lue lisää >