Viimeinen sulku – Ovet auki! -erikoislähetys Radio Helsingissä to 3.2. klo 12–13

Tapahtuma- ja kulttuurialan Viimeinen sulku – Ovet auki! -mielenilmaus järjestetään Helsingissä Senaatintorilla torstaina 3. helmikuuta klo 12–14. Radio Helsingin taajuudella kuullaan klo 12–13 suora erikoislähetys mielenilmauksesta. Ohjelman juontaa Lida Moeini ja toimittajana toimii Rosanna Mantila, joka raportoi tunnelmia paikan päältä.

Mitta on täysi -työryhmän järjestämässä mielenilmauksessa vaaditaan mm. kulttuuritilojen ja tapahtumien välitöntä avaamista, tutkittuun tietoon ja avoimeen dataan perustuvaa päätöksentekoa, tasa-arvoista kohtelua muihin aloihin verrattuna sekä sitä, ettei tapahtuma-, kulttuuri- ja urheilualaan kohdistettaisi enää uusia rajoituksia.

Viimeinen sulku – Ovet auki! -erikoislähetyksessä kuullaan myös haastatteluja suorana Senaatintorilta. Rosanna Mantila haastattelee lähetyksen aikana muusikko Aki Haurua, laulaja-näyttelijä Reeta Vestmania sekä Rajaton-yhtyeen jäseniä Aili Ikosta ja Jussi Chydeniusta.

Lähetyksen jälkeen Laura Frimanin iltapäivässä kuullaan klo 13 alkaen tunnelmia ja haastatteluja mielenilmauksesta.

Kuuntele lähetys suorana torstaina 3. helmikuuta klo 12–13 Radio Helsingin taajuudella tai jälkikäteen on-demandina kun sinulle sopii.

Radio Helsingin taajuus Helsingissä 89,7, Tampereella 106,8, Turussa 89,3 ja Oulussa 90,9 MHz.

Lue lisää ja kuuntele lähetys >

Osallistu mielenilmaukseen

Viimeinen sulku – Ovet auki! -mielenilmaus järjestetään Helsingissä Senaatintorilla torstaina 3. helmikuuta klo 12–14.

Mielenilmaus kokoontuu Valtioneuvoston linnan eteen ja ympärille, sekä Senaatintorin että Aleksanterinkadun puolelle. Järjestäjät toivovat osallistujien saapuvan paikalle jo klo 11.30.

Tarkemmat ohjeet osallistujille löytyvät mielenilmauksen Facebook-tapahtumasta sekä alla olevista PDF-tiedostoista.

Allekirjoita vaatimus

Mitta on täysi -työryhmä kerää allekirjoituksia kulttuuri- ja tapahtuma-alan vaatimukseen. Vaatimuksen voi allekirjoittaa yksityishenkilönä ja/tai organisaationa.

Voit lukea ja allekirjoittaa vaatimuksen täällä >