Vastaa KEMUT-hankkeen kyselyyn elävän musiikin alan ilmastovaikutuksista

Kyselyllä kartoitetaan Suomen elävän musiikin alan ilmastovaikutusten muodostumista, tietolähteitä sekä päästövähennysmahdollisuuksia sekä kehitetään alan tilastotiedon keruuta. Kysely on auki 10. elokuuta saakka.

Kestävämmän musiikkialan työkalupakki (KEMUT) -hankkeen tavoitteena on edesauttaa musiikkialan ekologisesti kestävää kehitystä luomalla konkreettinen työkalupakki, joka palvelee ennen kaikkea elävän musiikin kenttää. Hanke rohkaisee musiikin ilmastoystävällisempään tuottamiseen ja kuluttamiseen myös viestinnän ja koulutuksen keinoin.

Haluamme toimia elävän musiikin alalla yhdessä tehokkaasti ja ilmastoystävällisesti. Sitä varten tarvitsemme tietoa, mitkä ovat toimialamme merkittävimmät päästölähteet. Siksi elävän musiikin ilmastovaikutukset selvitetään nyt!

Musiikkialan ammattilaisille suunnattu kysely on auki 10. elokuuta 2021 asti. Vastanneiden kesken arvotaan Tiketin 50 euron lahjakortti. Kyselyn tulokset julkaistaan työpajassa 31.8.2021.

Kysely on osa KEMUT-hanketta, ja sen toteutuksesta vastaa Positive Impact Oy. Vastaamiseen kuluu aikaa 10-15 minuuttia. Vastaukset käsitellään anonyymisti, ja voit vastata nimettömänä tai antaa yhteystietosi.

Vastaa kyselyyn >

KEMUT-hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Finland Festivals ry, LiveFin ry, Music Finland ry, Suomen Jazzliitto ry, Muusikkojen liitto sekä Suomen Sinfoniaorkesterit ry.

Lue lisää KEMUT-hankkeesta >