Muusikkojen liiton jäsenet voivat varata Keski-Helsingin musiikkiopiston ja Eiran Musiikkiopiston tiloja harjoituskäyttöön.

Alta löydät tilojen esittelyn ja hinnaston.

Varaaminen

Tilaa varaustunnukset liiton toimistosta osoitteesta sml@muusikkojenliitto.fi.

Varausjärjestelmä löytyy täältä.

Huom! Lisää puhelinnumerosi varausjärjestelmässä yhteystietoihisi mahdollisten sisäänpääsyyn liittyvien yhteydenottojen vuoksi.

Peruutuksen tekeminen onnistuu viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkamista. Tämän jälkeen varausta ei voi peruuttaa ja siitä veloitetaan hinnaston mukainen maksu.

Keski-Helsingin musiikkiopisto

Muusikkojen liiton jäsenet voivat varata Keski-Helsingin musiikkiopiston (KHMO) tiloja harjoituskäyttöön arkisin klo 9–13.00 KHMO:n aukiolopäivinä. Käyttäjä voi varata yhden huoneen päivässä. Tätä lyhyemmät tai pidemmät varaukset eivät ole mahdollisia.

Tilat soveltuvat henkilökohtaiseen harjoitteluun akustisilla soittimilla sekä esimerkiksi lauluyhtyeen, puhallinsektion tai muun kokoonpanon käyttöön. Molemmissa varattavissa luokissa (luokat nro 3 ja 9) on piano ja flyygeli.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Kevätkauden 2023 harjoitustilojen aukioloajat:

Kevätlukukausi: 9.1.–9.6.2023 maanantaista perjantaihin klo 9–13.

Poikkeukset aukioloajoissa:

  • Pääsiäisenä 7.–10.4. suljettu
  • Vappupäivänä 1.5. suljettu

Osoite: Helsinginkatu 3–5 (Ebeneser-talo, noin 100 metriä Sörnäisten metroasemalta).

Tutustu Keski-Helsingin musiikkiopistoon >

Hinnasto ja laskutus

1 kerta 20 €
10 kertaa 130 €

Yksi kerta tarkoittaa yhtä varausta yhtenä päivänä. Laskutus tapahtuu syys- ja kevätkausittain takautuvasti; käyttäjältä laskutetaan kuluneen kauden varausten määrän mukainen summa. 10 kerran pakettihinta laskutetaan jokaisesta täydestä kymmenestä varauksesta. Jokaisesta yli menevästä kerrasta hinta on 20 €/kerta.

Tilojen käyttö

Vuokrattavana on kaksi luokkahuonetta, joissa on piano ja flyygeli sekä kaksi nuottitelinettä.

Harjoitustilat on tarkoitettu ensisijaisesti henkilökohtaiseen harjoitteluun akustisilla soittimilla lukuun ottamatta erittäin kovaäänisiä soittimia, kuten rumpusetti. Myös kohtuutonta melua tuottamaton pienryhmäharjoittelu akustisilla soittimilla on mahdollista.

Tilat jätetään harjoittelun jälkeen samaan kuntoon kuin ne olivat saavuttaessa. Tiloihin ei saa jättää soittimia tai laitteita eikä muutakaan omaisuutta, vaan kaikki on vietävä pois kunkin harjoittelupäivän päätyttyä. Ruokailu, tupakointi ja päihteiden käyttö tiloissa on kielletty. Tilan varaaja on vastuussa tilassa harjoittelevasta ryhmästään.

Kulku tiloihin

Harjoitustilan varattuasi saat varausjärjestelmästä viestin sähköpostiisi. Viestissä on ilmoitettu kulkuohjeet Keski-Helsingin musiikkiopiston tiloihin. Avaimesta on henkilökohtaisessa vastuussa tilavarauksen tehnyt henkilö.

Eiran Musiikkiopisto

Muusikkojen liiton jäsenet voivat varata Eiran Musiikkiopiston tiloja harjoituskäyttöön. Harjoitustilat ovat varattavissa seuraavasti:

Maestoso:  

Ma, ke, to klo 9–13
Ti klo 9–14
Pe klo 9–12

Allegro:

Ma–pe klo 9–13

Staccato (entinen Da Capo):

Ma–pe klo 9–12

Tilat soveltuvat henkilökohtaiseen harjoitteluun akustisilla soittimilla sekä esimerkiksi lauluyhtyeen, puhallinsektion tai muun kokoonpanon käyttöön. Huoneiden varustelusta on kerrottu Tilat ja hinnasto -kohdassa.

Eiran Musiikkiopiston tilojen varaamista viikonloppuisin ja viikonlopun vuokrahinnastoa voi tiedustella rehtori Kristiina Jääskeläiseltä: kanslia@eiranmusiikkiopisto.fi

Tilat ja hinnasto

Maestoso
Luokkahuone 37 m2 – flyygeli ja piano, 20 €/h

Allegro
Pianostudio 26 m2 – flyygeli, piano ja kolme sähköpianoa, 15 €/h

Staccato (entinen Da Capo)
Luokkahuone 9 m2 – Yamaha U3 -piano, 10 €/h

10 harjoitustunnin pakettihinta:

10 tunnista muodostuu pakettihinta: Maestoso 150,00 € / Allegro 100,00 € / Staccato 50,00 € (syys- ja kevätkausikohtainen)

Laskutus tapahtuu syys- ja kevätkausittain takautuvasti; käyttäjältä laskutetaan kuluneen kauden varausten määrän mukainen summa. Pakettihinta laskutetaan jokaisesta täydestä 10 tunnin varauksesta. Ylimääräiset tunnit laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Osoite: Ratakatu 1b A2, Helsinki.

Sisäänpääsy: Avain noudetaan Muusikkojen liiton toimistolta (Pieni Roobertinkatu 16, 5. krs). Avain palautetaan liiton toimistolle harjoitusvuoron jälkeen klo 16 mennessä.