Patrik Stenström

Päätoimittaja, Muusikko-lehti

Patrik Stenström on Muusikko-lehden päätoimittaja. Hänen vastuualueenaan on lehden tuottaminen, johon kuuluu muun muassa sisällön suunnittelua, juttujen tilaamista sekä kirjoittamista ja kuvaamista. 

Patrik on ammatiltaan ammattimuusikko. Hän soittaa klarinettia Kansallisoopperan orkesterissa. Musiikin maisteriksi hän on valmistunut Sibelius-Akatemiasta. Muusikkouden ja toimittajuuden lisäksi sivuammattinaan Patrik toimii valokuvaajana.

Patrik valmistui syksyllä 2023 työnohjaajaksi. Koulunpenkille hänet ajoi kiinnostus ihmisyyteen, jaksamiseen ja persoonallisuuden kehittymiseen. Patrik kannustaa olemaan häneen yhteydessä, jos työnohjaukselle olisi tarvetta. Patrik tarjoaa myös kuuntelijaa, jos mieltä painaa tai askarruttaa jokin.

Patrikia motivoi työssään lehden tekoprosessi sekä sen tekijätiimi. 

“Tunteeseen, kun lopulta saa valmiin lehden käteensä, ei totu koskaan. Työssäni saan tavata kiinnostavia ihmisiä, tuoda heitä ja heidän osaamistaan esiin ja oppia siinä samalla itsekin.”

Patrikiin voi olla yhteydessä kaikissa Muusikko-lehteen liittyvissä asioissa – hyvät juttuideat ovat aina tervetulleita!

Patrik toimi pitkään Muusikkojen liiton varapuheenjohtajana sekä Helsingin Muusikot ry:n puheenjohtajana. Nykyisin hän on Savonlinnan oopperajuhlaorkesterin luottamushenkilö. Hän istuu myös Suomen Musiikkilääketieteen yhdistyksen hallituksessa sekä on Luovat Työnohjaajat ry:n puheenjohtaja.