Haku SASKin syksyn 2024 lähettiläskoulutukseen on käynnissä

Kiinnostavatko työelämän ihmisoikeudet maailmalla?

Haku Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASKin vuosittaiseen SASK-lähettiläskoulutukseen on auki 21. elokuuta 2024 saakka. Koulutus on suunnattu kaikille työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneille.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä tietoutta globaaleista työelämäkysymyksistä, SASKin ja sen kumppaneiden työstä maailmalla sekä tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Aiempaa osaamista tai tietoa aiheesta ei tarvita.

Osallistujista tulee SASKin vapaaehtoistoimijoita eli SASK-lähettiläitä. He voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa sekä osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Lähettiläskoulutuksen vetäjinä toimivat SASKin asiantuntijat. Koulutuksen kieli on pääsääntöisesti suomi. 

Koulutus on osallistujalle maksuton, ja siitä saa todistuksen. Se sisältää ohjelman, ruokailut sekä tarvittaessa majoituksen kahden hengen huoneessa ja yli 15 euron matkakulut julkisten kulkuvälineiden taksojen mukaisesti. 

Koulutus järjestetään 21.–22. syyskuuta 2024 Helsingissä.