Musiikintekijä: haluatko kansainvälistyä? -TE-live-lähetys ti 7.5. klo 12

TE-liven toteuttaman Musiikintekijä: haluatko kansainvälistyä? -sarjan viimeisessä osassa perehdytään omien biisien esittelemiseen kansainväliselle ammattilaisraadille ja biisintekijöiden kohtaamiin odotuksiin.

Haastateltavina ovat Tampereen ammattikorkeakoulun Media&Arts-linjan (Music Production) lehtori Janne Tauriainen sekä kaksi biisileireillä vieraillutta opiskelijaa. Lähetyksessä kuullaan myös hollantilaisen kumppanuuskorkeakoulun Academie voor Popcultuurin opettajan Patries van Itersonin ja koulun opiskelijan ajatuksia.

Lähetys alkaa tiistaina 7. toukokuuta 2024 klo 12 alkaen. Lähetyksen voi katsoa jälkikäteen Youtubesta. 

Katso lähetys >

TE-liven Musiikintekijä: haluatko kansainvälistyä? -sarjan aiemmissa osissa on tutustuttu muun muassa apurahahakuihin sekä taiteilijaresidensseihin. Lähetysten tallenteet ovat katsottavissa jälkikäteen Youtubessa.