NP Work -konsepti palvelee muusikkoja – jäsenetuja NP Housukaupan mallistoista ja Räätälistudio BQ:n mittatilauspalveluista

NP Housukauppa on suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia vaatteiden valmistuksessa ja käsityöläisyydessä. Kymmenvuotias kotimainen mittavaateyritys Räätälistudio BQ keskittyy tyylikkääseen juhla- ja työpukeutumiseen.

Tuore NP Work -konsepti tarjoaa ratkaisun muusikkojen esiintymisvaatetarpeeseen. NP Work -konseptin alta löytyvät niin tyylikkäät ja istuvat NP-housut kuin myös laadukkaat mittojen mukaan valmistelut Räätälistudio BQ:n mittatilauspuvut ja -paidat. NP Work -tuotteet ovat mukavia päällä, jotta muusikko voi keskittyä olennaiseen.

Sinfonia Lahden muusikot Harri Lidsle ja Hannaliisa Pitkäpaasi pääsivät kokeilemaan NP Housukaupan ja Räätälistudio BQ:n vaatteita. Molemmat kokivat vaatteiden soveltuvan monenlaiseen käyttöön.

“NP-housuissa on tavattoman rento olla. Tiedän, ettei materiaali tai tyyli petä. Kun ne joustavat sopivasti, on helppo sanoa, että minulle ne todella toimivat. Tuubansoitto on välillä aikamoista kurottelua ja pieni jousto todella helpottaa soittimen nostamista, osin myös sitä puhaltamista. – – Hyviä miesten housuja ei aina kovin helposti löydä”, kuvailee tuuban äänenjohtaja Harri Lidsle.

“Mittatilauspaidasta tuli kerralla juuri sopiva. Mittoja otettaessa soittotyön vaatimukset huomioitiin hyvin. Sain myös ihanasti apua värien ja kuosin valinnassa, kangasvalikoima oli erittäin runsas”, hehkuttaa toinen konserttimestari Hannaliisa Pitkäpaasi.

Edut Muusikkojen liiton jäsenille NP Housukaupan ja Räätälistudio BQ:n mallistoista

Lisäksi NP Housukauppa sekä Räätälistudio BQ tarjoavat etuja Muusikkojen liiton jäsenille: NP Housukauppa tarjoaa 15 %:n edun kaikista normaalihintaisista tuotteista, ja BQ tarjoaa 10 %:n edun normaalihintaisista mittatilausvaatteista.

Edun voi hyödyntää jäsenkortilla sekä NP:n että BQ:n myymälöissä. NP:n verkkokaupassa etu lunastetaan etukoodilla, joka löytyy Jäsensivuilta.

Edut ovat voimassa vuoden 2024 ajan.

NP Housukaupalla on kolmetoista myymälää Suomessa ja vastikään avattu myymälä Ruotsissa, ja lisäksi se palvelee asiakkaitaan myös verkkokaupassa. Asiakaskeskeinen palvelu ja juuri sinulle sopivat housut ovat NP Housukaupalle sydämen asia.

BQ:n palvelevat liikkeet sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella. Uutena konseptina Räätälistudio BQ käynnistää mittapäivät NP Housukaupan Lahden liikkeessä. BQ:n toiminnan ytimessä ovat istuvat vaatteet, kilpailukykyinen hinnoittelu sekä laaja kangasvalikoima.