Tervetuloa: Musiikista elinvoimaa – Kymi Sinfoniettan tulevaisuus -keskustelutilaisuus 2. marraskuuta 2023 Kouvola-talossa

Tervetuloa keskustelemaan musiikin merkityksestä alueiden elinvoimalle sekä Kymi Sinfoniettan tulevaisuudennäkymistä!

Kymi Sinfonietta on ainutlaatuinen Kotkan ja Kouvolan orkesteri, joka tuottaa laadukasta musiikkia kaikille. Nyt orkesterin tulevaisuus on uhattuna Kouvolan kaupungin suunnittelemien leikkausten vuoksi.

Keskustelutilaisuudessa pyritään löytämään ratkaisua orkesterin tulevaisuuden turvaamiseksi yhdessä päättäjien, yleisön ja musiikkialan kesken. Keskustelun moderoi Suomen Sinfoniaorkesterit ry:n toiminnanjohtaja Iiris Lehtonen, ja mukana ovat muun muassa Muusikkojen liiton puheenjohtaja Ahti Vänttinen ja varapuheenjohtaja Miikka Saarinen.

Aikataulu:

Klo 17.30: Kahvitarjoilu
Klo 18: Keskustelu

Tapahtumapaikka:

Kouvola-talon Honkasali, Varuskuntakatu 11, 45100 Kouvola.

Tilaisuuden järjestävät Suomen Sinfoniaorkesterit ry (Suosio) ja Muusikkojen liitto.

Lämpimästi tervetuloa!