Helsingin G Livelabissa keskusteltiin palautteen antamisesta ja saamisesta

Helsingin G Livelabissa 28. elokuuta järjestetyssä Palautetilanteen molemmat puolet -keskustelutilaisuudessa opittiin laulaja–lauluntekijä Iisa Pajulan johdolla rakentavan palautteen antamisesta ja saamisesta, palautteen tärkeydestä luovassa työssä sekä sisäisestä kriitikosta.

Osallistujat pääsivät jakamaan kokemuksiaan kollegojen kanssa. Aiheet herättivät aktiivista keskustelua, ja osallistujat saivat toisiltaan vertaistukea ja uusia näkökulmia.

Keskustelutilaisuuden jälkeen käynnistyi kaikille avoin Open Stage, jossa osallistujat saivat esittää omaa tuotantoaan. Hostina toimi laulaja–laulunopettaja ja Freelancemuusikot ry:n johtokunnan jäsen Elina Hjelt. Open Stageen osallistui 10 esiintyjää.

Kiitos Iisalle, osallistujille ja järjestäjille lämminhenkisestä illasta ja hyvästä keskustelusta – ja tietysti hienoista esityksistä!

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Muusikkojen liitto, Suomen Musiikintekijät ja Freelancemuusikot ry.