Ilmoittaudu – Keskustelu: Musiikin esittäjän luovat prosessit & Join the house band! -jamit ma 29.5.

Musiikin esittäjän luovat prosessit -keskustelutilaisuudessa kuullaan musiikin tekemisestä ja esittämisestä, luovista prosesseista sekä työskentelystä yhtyeenä ja artistina Kaihon Karavaani -yhtyeen jäsenten sekä artisti ViVin näkökulmista.

Osallistujien on mahdollista osallistua keskusteluun sekä kysyä kysymyksiä ja jakaa ajatuksia kollegojen kanssa. Keskustelua moderoi liiton freelancekoordinaattori Jaakko Kämäräinen.

Tilaisuus järjestetään Helsingin G Livelabissa (Yrjönkatu 3) maanantaina 29. toukokuuta 2023 klo 17 alkaen. Keskustelu järjestetään suomeksi. Tarjolla on kahvia ja teetä.

Päivän päätteeksi järjestetään kaikille avoimet Join the house band -jamit klo 19 alkaen. Kaihon Karavaani käynnistää jamit lämmittelysetillä, jonka jälkeen lava on avoin kaikille.

Tervetuloa mukaan jammailemaan – otathan soittimesi mukaan! Soittajien käytössä ovat klubin flyygeli ja rummut sekä mikrofoneja ja vahvistimia. Jameihin on maksuton sisäänpääsy.

Ohjelma

  • Klo 16.30 Ovet
  • Klo 17 Keskustelu: Musiikin esittäjän luovat prosessit
  • Klo 18.30 Tauko
  • Klo 19 Join the house band! -jamit

Ilmoittaudu mukaan >

Tapahtuman ja jamit järjestävät yhteistyössä Muusikkojen liitto, Freelancemuusikot ry, Open Creative House (OCH) ja G Livelab Helsinki.

Lisätiedot:
Muusikkojen liiton tiedottaja–tuottaja Rosanna Mantila
rosanna.mantila@muusikkojenliitto.fi