Mijasin residenssi avautuu – residenssiviikot haettavaksi keväällä

Muusikkojen liiton Mijasin residenssissä on kaksi kalustettua huoneistoa Espanjan Aurinkorannikon läheisyydessä, Mijas Pueblon rinteillä.

Kohde on lumoava, omistajiensa omin käsin luoma teos – täällä inspiroidut paitsi ympäristöstä ja merinäköalasta myös residenssiasuntojen ainutlaatuisesta tunnelmasta.

Residenssi sijaitsee rauhallisella alueella palvelujen ja hyvien kulkuyhteyksien läheisyydessä. Kohde soveltuu erinomaisesti sekä omaa rauhaa edellyttävään työskentelyyn, alueeseen ja sen kulttuuritarjontaan tutustumiseen että rentoutumiseen. Asukkaat voivat olla yhteydessä paikalliseen musiikkiammattilaisten verkostoon.

Asunnot ja varustelu

Yläkerran Attico-asunto sijaitsee päätalossa, jonka alakerta on vakituisessa asuinkäytössä. Erillinen Cueva-kaksio sijaitsee päätalon yhteydessä. Kohteita voi vuokrata sekä erikseen että yhdessä.

Viihtyisät asunnot on varusteltu musiikkityöskentelyyn. Molemmista asunnoista löytyy internet-yhteys, ja kaikki asukkaat voivat hyödyntää muun muassa instrumentteja:

  • Akustinen kitara; Martin
  • Kosketinsoitin; Roland FP-10

Talon allasalue on residenssiasukkaiden käytössä touko–lokakuussa.

Vuokraaminen

Residenssiviikot arvotaan puolivuosittain, ja arvontaan voivat osallistua Muusikkojen liiton jäsenet, joiden jäsenyys on kestänyt hakuajankohtaan mennessä vähintään kolme kuukautta.

Vuokra-aika on yhden tai kahden viikon ajanjakso maanantaista maanantaihin. Näin esimerkiksi neljän päivän tosiasiallisesta käytöstä on maksettava koko viikon vuokra.

Hinnasto                          

Yläkerran (Attico) viikkovuokra on 400 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 40 euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle (esim. 3 hengelle viikko maksaisi 400 + 80 = 480 euroa).

Kaksion (Cueva) viikkovuokra on 300 euroa sisältäen yhden liinavaatekerran (vuodevaatteet ja pyyhe) ja siivouksen kerran viikossa maanantai-iltapäivällä, sekä 40 euroa kultakin seuraavalta henkilöltä sisältäen yhden liinavaatekerran kullekin ilmoitetulle henkilölle (esim. 2 hengelle viikko maksaisi 300 + 40 = 340 euroa).

Lue lisää Mijasin residenssistä >