Maria Veitola siirtyy sisältöjohtajan paikalta hallitukseen

Radio Helsingin pitkäaikainen tekijä Maria Veitola siirtyy sisältöjohtajan pestistä Radio Helsingin omistaja Livelaboratorio oy:n hallitukseen.

”Työ rakkaan radion parissa jatkuu, mutta jatkossa eri roolissa. On inspiroivaa päästä kehittämään Radio Helsinkiä, G Livelabia ja kulttuurikenttää uudesta näkökulmasta”, kertoo Veitola, joka keskittyy myös tekeillä oleviin uusiin projekteihin.

”Veitolan 20-vuotinen panos Radio Helsingin sisältöön ja kehitykseen on ollut mittaamattoman arvokas. Hänen myötään radion tekijäjoukko on pysynyt ajankohtaisena ja monimuotoisena. Radion sisällössä, musiikissa ja hengessä on kuulunut se, että Radio Helsinki ja kulttuuri ovat hänelle sydämen asioita. On hienoa, että Veitolan näkemys saadaan jatkossa mukaan hallitustyöskentelyyn ja tulevaisuuden suunnitteluun”, kommentoi Livelaboratorio oy:n toimitusjohtaja Tanja Douglass.

Sisällöstä vastaa ohjelmaryhmä

Radio Helsingin sisällöstä vastaa ohjelmantekijöistä ja toimihenkilöistä koostuva ohjelmaryhmä. Yhteydenotot sisältöön ja ohjelmaideoihin liittyen pyydetään osoitteeseen ohjelmaryhma@radiohelsinki.fi.

Radio Helsinki >