Tule mukaan Eevi-hankkeen aloitustilaisuuteen

Eevi – elpyminen, elinvoima ja verkostoituminen – on Uudenmaan liiton (UKKE) rahoittama hanke 1.4.2021–31.12.2022. Eevi tukee Uudellamaalla toimivia luovien alojen ammatinharjoittajia yhteiskunnan ja toimintamahdollisuuksien avautuessa koronakriisin jälkeen. Toimintaa toteuttavat Metropolia AMK, Ornamo ry ja Raitala Music Oy sekä yhteistyökumppanit Agma ry, Taku ry, Muusikkojen liitto ry ja Osuuskunta Lilith.

Eevi-hankkeen aloitustilaisuus järjestetään tiistaina 15.6.2021 klo 14.00-15.30 Zoom-alustalla.

Kulttuuriasiainneuvos Kirsi Kaunisharju opetus- ja kulttuuriministeriöstä esittelee keskustelun pohjaksi alkuvuodesta tehdyn avoimen verkkokyselyn havaintoja koronapandemian vaikutuksista kulttuurialalla.

Luovan alan järjestöjen asiantuntijat kertovat oman kenttänsä kuulumisia tämän hetkisestä tilanteesta. Mukana ovat Ornamo ry:n asiantuntija, muotoilija Elina Perttula, Osuuskunta Lilithin toimitusjohtaja Tommi Viitamies, Creative Finlandin verkostojohtaja Anu-Katriina Perttunen sekä Muusikkojen liiton freeasiamies Jaakko Kämäräinen. Lisäksi tilaisuuden työpajassa pääset tutustumaan ja vaikuttamaan Eevin toimintaan.

Ohjelma:

14.00-14.10 Tervetuliaissanat: toimitusjohtaja Pia Raitala (Raitala Music Oy)

14.10-14.20 Eevi-hankkeen esittely: projektipäällikkö Terhi Eskelinen (Metropolia Ammattikorkeakoulu)

14.20-14.30 Koronapandemian vaikutuksia kulttuurialalla: kulttuuriasiainneuvos Kirsi Kaunisharju (Opetus- ja kulttuuriministeriö)

14.30-15.00 Asiantuntijoiden puheenvuorot: Elina Perttula (Ornamo), Tommi Viitamies (Lilith), Anu-Katriina Perttunen (Creative Finland) ja Jaakko Kämäräinen (Muusikkojen liitto)

15.00-15.20 Työpajakeskustelu Zoom-ryhmissä

15.20-15.25 Työpajojen yhteenveto

15.25-15.30 Miten tästä Eevillä eteenpäin?

15.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittaudu tilaisuuteen >